Exista si super femei?

Well, instinctiv ti-as spune ca da. Dar….nu. Si o sa intelegi imediat de ce. Urmaresc ceva seriale (boala ultimilor ani, tu la care episod din…. esti?) Printre ele se numara si Scandal, Client List si Barely Legal. Acestea trei au ca punct central 3 femei puternice. Si imi plac pentru ca fac de toate. Sunt bune la job, mai vraiste in viata personala, arata super bine si reusesc pe picioarele lor.

Dar al naibii de super femei de nu arata demential dimineata si parul le sta super toata ziua. Manichiura le este impecabila si dezbracate, ce sa mai.. si pe mine m-ar tenta. Cand ma uit la vreun episod arunc un ochi si in oglinda. Sunt fata si tot timpul voi avea ceva sa imi reprosez. Deseori este parul. Alteori sunt mainile ca sa nu mai zic ca fundul meu…well. Statul jos la meditatii non stop isi spune cuvantul.

Dar nu. Astea din filme si super obosite arata bine. La 2 noaptea daca le trezesti, ele beau o cafea si sunt gata de munci. Isi gasesc hainele potrivite cu fiecare ocazie si merg pe tocuri cum merg eu in papuci de casa. Gatesc in niste haine lejere dar elegante si sosul sare al naibii numai pe gatul ei sau in zona buzelor, ca sa poate el sa o pupe.

Am o vaga impresie ca barbatii sunt mai realisti. Le vad pe alea din film, isi imagineaza in ce pozitii, cum si unde si gata. Revin cu picioarele pe pamant. Ne-au vazut in bucatarie cu faina pe nas si sosul pe bluza, ciufulite dimineata si chinuindu-ne sa ne luam blugii stramti pe noi. Si ne plac asa, umane. Ei bine, noi nu! Dar aia din film cum poate?! Ia sa vezi ca pot si eu…

La Tibru
La Tibru

Ce simplu ar fi. Dar ziua are 24 de ore, parul nu sta cum vrem noi si unele dintre noi  mai spala si vasele. Hai sa coboram cu picioarele pe pamant. As zice sa incercam varianta de mijloc. Sa nu uitam ca suntem femei si sa avem grija de noi dar sa fim realiste.. nimeni nu arata ca scoasa din cutie 24 de ore din 24. Perfectiunea permanenta nu e atragatoare. Frumusetea sta in stangacii si defecte.

De aici,

Numai zambete (nu de alta dar macar ce am invatat este sa nu imi mai las unghiile nefacute, asa ca oricata treaba as face sau oricat de putin timp as avea unghiile sunt facute, fata machiata natural si parul prins frumos daca nu vrea sa stea)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.