Fă, ești proastă!

comentarii-ură

Unul din riscurile de a fi prezent online e că ți-o iei peste ceafă. Fiecare greșeală e taxată, se găsesc destui să te critice și nu vei rezista mult dacă nu ai nervii de oțel. Nu-s mare vedetă, dimpotrivă. Scopul meu online este unul pur profesional. Nu îmi pun selfie-uri, nu am lansat filme porno cu mine, nu vreau să devin  o faimoasă prezentatoare TV. Dar ceea ce am observat este că ne place să criticăm. Și eu fac același lucru, dar de la a fi cârcotaș până la a înjura și lăsa comentarii pline de ură…e ceva distanță.

Hai să ți-o trag

Am primit destule comentarii la filmulețele postate pe Facebook de la categoria „Bună, păpușe, ești frumoasă” la „Ce ți-aș trage-o și pe față și pe dos”. Iar acesta a fost un limbaj blând. Răspund uneori cu „nu sunt disponibilă” sau cu o glumă, alteori doar șterg comentariile. Fluxul sanguin e clar că s-a mutat în altă parte a corpului și unde nu sunt neuroni, nici Dumnezeu nu cere mult. De asemenea, unde puța e mică, și pretențiile sunt mari și este evident că e lumea plină de Don Juani iar eu, femeie încăpățânată, îi ratez pe toți și o să mor o uscăciune. Asta e, pierderea mea.

Proastă ești.. și nu știi nici română

Cele mai tari sunt comentariile de la femei. Am fost făcută proastă de atâtea ori de le-am pierdut numărătoarea. Să mă supăr? Nu. Aș muri de nervi dacă aș face asta. Partea amuzantă este că, de cele mai multe ori, comentariile sunt total certate cu gramatică. Fă, ești proastă. Dute și învață rpmână. Sau: ești proastă, nu vezi? nu ști română. Și alte astfel de chestii. Uneori mă uit pe profilele lor. Nu am ce să cer. E ok. Alteori am surpriza să dau peste oameni de peste 40 de ani, cu o anumită educație… Oameni? Femei frustrate.. că altfel nu le pot spune. Încerc să îmi dau seama ce Dumnezeu te-ar putea determina să lași un comentariu de rahat. Nu pot. Câtă frustrare să se acumuleze de-a lungul timpului în cât să explodezi așa în online? Frate, fă-ți un blog și scrie ce te taie capul :)) Avem o mostră mai jos. Sursa postării de azi. I rest my case!

fă-ești-proastă

Mă întreba cineva cum rezist..cu zâmbetul pe buze, iubesc prea mult ceea ce fac ca să mă enervez la fiecare chestie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.