Femeile și curățenia

Sunt femeie, după toate detaliile tehnice. Susțin egalitatea de șanse și toate cele. Dar postul ăsta e misogin. Rău de tot. Cuvintele femei și curățenie uneori nu au ce căuta în aceeași propoziție.

Caut femei curățenie ca nevaste!

Modelul masculin din casa mea era unul clar: nevasta face de mâncare, crește copii, face curat și alte îndeletniciri din astea omorâtoare de neuroni și ambiții în viață. Modelul feminin din casa mea m-a învățat că e bine să le știi și pe astea dar să nu uiți să lupți pentru ceea ce visezi. Așa că acum ai șanse să găsești chiuveta plină de vase 2 zile la rând după ce muncesc până la 10 seara dar tot timpul e curat în casă și când intru eu la curățenie generală iese lună. Fac și o mâncare delicioasă (când e cu drag) iar de făcut copii momentan nu am în plan. Poate un curs nou de engleză.

Nu-s pe principiul femeia mariță. Asta ca să nu îmi sară în cap reprezentantele sexului frumos.

Curățenia și femeile sunt certate

Țin minte relația mea furtunoasă în care cele mai multe reproșuri erau că îi găsesc tot timpul dezordine în camera de cămin. Și că mă ținea trează aproape toată noaptea iar eu a doua zi eram la muncă..dar erau reproșuri de genul „nu dar da”. Băiatul s-a prins după vreo 2-3 replici și m-a primit cu o cameră mai ordonată. Până într-o seară când am mers în vizită la niște gagici din cămin să o punem de un mini-party.

Băi băieți, băi, cameră de 3 fete parcă..am intrat în ghetou! Mucuri de țigară care cum apucă, toate înșirate, totul murdar. Mi-era mie nu știu cum de niște ciorapi aruncați lângă cutia cu prezervative. Fuck it! Nici nu știam unde să mă așez..sau pe ce. Mi-era așa un „scoate-mă de aici că o să vomit” că am stat cuminte ca un greiere și mi-a picat tot cheful. Imaginea aia mi-a rămas în cap și acum.

Femeia modernă e superioară curățeniei

Nicio experiență nu m-a traumatizat atât de mult ca aia. Și, din nefericire, alte experiențe mi-au confirmat că, în general, bărbații sunt dezordonați, dar cu femeile e dezastru. În toaletele de la gagici mereu o să găsești câte un caz dramatic de aruncat chestii la coș fără un minim ambalaj de bun simț. Toate trecem prin perioada minunată a lumii – nu trebuie să vadă și restul. Ne aranjăm în oglindă și ne lăsăm toate mostrele de păr prin chiuvetă. Facem pipi de la etaj și stropim juma de colac și pe jos.

Noi ar trebui să fie monumente de finețe și delicatețe. Și mie îmi place să experimentez în afara șabloanelor dar WTF! Nu te pun să faci sarmale pentru întreaga familie.. doar să ții curate niște chestii de bun simț. Și dacă erai purtător de penis, tot aceleași pretenții le aveam!

 

 

One thought on “Femeile și curățenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.