Se cunoaște când o femeie este iubită

Vrei să afli dacă ești fericită?

Ai nevoie de un test care să îți spună că relația ta merge în direcția bună?

E simplu. Lasă orice revistă pentru femei, de la Bravo la Cosmopolitan – cele 10 întrebări care îți vor da un scor și te vor anunța că ai o relație demențială nu te vor ajuta cu nimic.

În primul rând, dacă erai fericită cu el nu aveai nevoie de un test. Dar, trecând peste acest mic amănunt, o femeie iubită zâmbește. O grămadă. Fără motiv. O femeie iubită radiază. O femeie iubită strălucește. Are ea o sclipire în ochi.

E atât de simplu să te uiți la un cuplu și să îți dai seamă dacă ea încă mai este îndrăgostită de el sau doar e liniștea aia că are pe cineva alături.

Fata indragostita
Asta-i moaca mea de indragosteala…

Și, dragele mele, cu părere de rău pot să spun că sclipirea aia lipsește din ochii multora dintre noi. Lasă dilemele – pune mână și fii fericită. Cu el sau cu altul. Nu mai aștepta ziua de mâine. Te ofilesti.

Zâmbește și fii iubită! Nu te mai mulțumi cu mai puțin. Iar postarea asta e doar un mic vârf de iceberg din ceea ce vei găsi în Colțul Fețelor, noul meu site adresat nouă. Discutăm deschis despre iubire, proștii pe care le-am făcut, relații, sex, probleme. Nu te aștepta să fie dulcegării, nici țeste de compatibilitate. Va fi ceva diferit față de revistele clasice pentru femei. Te aștept în colțul fetelor 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.