În orice femeie se află o mică vrăjitoare

Da, draga mea cititoare. Nu te rușina, nu te fâstâci, nu încerca să ieși din clubul nostru. De ce încerci să ascunzi mica vrăjitoare din tine? Iar tu, dragul meu cititor, dacă până acum nu te-ai prins de acest fapt….offf, ai cam încurcat-o!

De ce ești o vrăjitoare?

Pentru că numai tu ai farmece nebănuite și poți să îl faci să cadă lat de iubire.

Pentru că numai tu, prin vrăjile tale, aduci zâmbete pe buzele tuturor, indiferent de cât de triști sunt.

Pentru că numai tu știi cum reușești să fii și femeie, om al muncii, om al cuvintelor, prietenă, mamă și…lista poate continua.

Hai, spune-mi că nu ai un pic de magie….eu tot nu o să te cred… Ai, dar nu vrei să o recunoști pentru că încă nu îți dai seama de câte vrăji și farmece poți face.

 

Uite vrăjitoarea mea

Orice vrăjitoare femeie are armele ei. Să nu le divulgăm așa pe blog că poate se prind și bărbații după atâtea milenii de subtilități feminine :)) Una din ele, recunoscută universal și care nu mai are nevoie de nicio introducere, este ….parfumul. Iar azi eu m-am jucat puțin cu nebunia  imaginația mea și ..am dezlănțuit bestia, creatoarea de magie din mine…

Azi eu am făcut următoarea loțiune magică:

3867 grame de pisică tânără (maxim 1 an și jumătate), obligatoriu de sex feminin și cu pedigree din partea mamei, carne fragedă și atitudine de prințesă

225 grame de inimă însângerată, frântă de atâta dragoste și totuși acoperită în trandafiri. Pentru a-ți ieși magia, obligatoriu să fie o inimă sângerie.

400 grame de zâmbet înghețat fix după extragerea acestuia de pe fața posesorului.

A se pune ingredientele la mixat și iese….fă play următorului videoclip și vezi ce iese…

 

Ar ieși parfumul perfect. Te dai cu el și:

poți să obții tot ce vrei de la el:

  • te pisicești când vrei un cadou
  • îl ignori cu un sictir când nu ai chef de el iar el tot te adoră
  • ești tot timpul un exemplu de grație
  • șiiii.. ești foarte flexibilă. Wink, wink, dacă te prinzi. Dar numai când vrei tu!

 

vrei frânge inimi și vei lăsa în urma ta bărbați suspinând, loviți de Cupidon. Pentru că deja ai avut inima frântă de prea multe ori, pentru că ai fost amăgită și ai sperat până la capăt, pentru că fost îndrăgostită și ai suferit, acum poți să îți păstrezi inima intactă până când va fi momentul să i-o oferi celui ce merită. Până atunci, frângi inimi!

 

Vei putea zâmbi oricând, chiar și atunci când:

  • vine acasă cu un buchet de zambile și tu voiai 29 de trandafiri albi
  • când îți urează la mulți ani cu o zi înainte de frică să nu îl bați dacă ratează sărbătoarea
  • când s-a apucat să facă grătar sus în vârf de munte și descoperă că a uitat să cumpere cărbuni….
  • când îl vezi holbându-se la o secvență cu Angelina Jolie dar cum intri tu în cameră el zice:„Ce nasoală e și asta!”

Pare un parfum minune, nu? :)) Așa m-am gândit și eu.. Dar tare nu ne-ar strica..

Uneori e cam greu să zâmbești când toate se prăbușesc, să fii senzuală și delicată când se adună deadline-urile, să îți ferești inima de durere când e atât de tentant să iubești.

 

Katy Perry e puțin Mad

Și dacă vreți să vă luați de mine că sunt nerealistă, ce mai spuneți de Katy Perry? Ea și-a ales o pisicuţă, zaruri, luna şi stelele. De notat că amândouă am ales pisici și ele au supraviețuit filmărilor. Ceea ce dovedește un singur lucru: Katy are o latură cam nebunatică. Eu am o latură nebunatică și 2 pisici de sacrificat :))

În cazul meu a ieșit un experiment haios, Katy a fost mai productivă. Din „magia” ei a ieșit parfumul Mad Potion. Cum s-ar putea traduce o pisicuță cu zaruri și luna cu stelele într-un parfum?

Luna și stelele au presărat  vanilie tahitiană, mosc, bujor (note de top), zarurile au aruncat vanilie Bourbon din Madagascar, mosc, petale de iasomie (note de mijloc) pisicuța avea pe vârfurile urechilor vanilie mexicană, mosc, chihlimbar (note de bază).

Katy e dulce, de aici pot explica nota vanilată dominantă, e sexy (moscul mă duce cu gândul la o seară orientală ..în deșert cu un șeic…ptiu, fir-ar ea de imaginație) și copilăroasă (bujorul jucăuș).

coty_proba-superblog-parfum-katy-perrys-mad-potion1

Scopul lui Kerry nu a fost altul decât de a oferi celor care îi poartă parfumul capacitatea de a vrăji orice mascul își doresc, punându-și amprenta personalității ei. Ce bărbat nu ar vrea să fim și sexy, dar dulci și jucăușe în același timp? Vor ei cam multe ….dar noi putem trișa. Cu un parfum pe măsură de la Coty.

Așa că data viitoare când simți că te lasă magia, când se pare că el are ochi numai pentru jocurile pe calculator și a uitat să ducă gunoiul dar vrea să guste din dulceața ta, folosește poțiunea magică din sticluța roz și pune-l să ducă gunoiul, să dea cu aspiratorul, să șteargă cu mopul, să umple camera cu trandafiri șiiiii.. abia apoi te mai gândești dacă îl lași să se bucure puțin și de tine.

Ai magie, draga mea! Folosește-o!

COTY-logo-superblog-proba-2015

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.