Femeile deștepte știu ce să facă

Caut inspirația pentru azi și cum sunt abia întoarsă din traficul minunat de dimineață, mă gândesc că nu vreți să auziți de mașini blocate și șoferi care parchează ca nebunii. Așa că îmi caut inspirația la gagici. Și că s-au prostit. Mi s-a spus că sunt agresivă săptămâna aceasta deci ar fi bine să mă ridic la înălțimea așteptărilor.

Toate sunt independente

Suntem feministe convinse până în măduva oaselor. Femeile au puterea, femeile pot face tot ce își doresc, femeile sunt minunate! Sus cu femeile! Nu mergem să votăm că doar ce am putea schimba, nu ne chinuim să învățăm lucruri de bărbați că om găsi un fraier să ne ajute, suntem independente pentru că ne căutăm un bărbat cu bani care să ne întrețină.

Meseria cea mai grea în lume a femeii e să găsească boul de muls. Îți trebuie arta seducției, a pisicelii și a vulnerabilității. Te dai femeie descurcăreață și puternică. Dar lui îi lași un punct vulnerabil. Față de el te deschizi doar puțintel. Îi faci o favoare că vrea să te ajute. Nuuuuu, tu nu ai nevoie de ajutorul lui. Tu ești femeie independentă și te descurci și singură cu toate.

Știu că asta cu pisiceala, vrăjit bărbații și declanșat războaie se poartă de când lumea. Dar la ce puii mei ne-am câștigat independența?

Nu mă mai jigni

Fiecare e liber să facă ce vrea. Mi se pare minunat să îl găsești pe cel cu care vrei să stai toată viața și să le faceți pe toate în echipă. Dar să te dai femeie independentă când tu ești o întreținută și nu te chinui să ai nicio preocupare este un mare c***t. La ce naibii ne-am chinuit să avem parte de o educație dacă singurul lucru la care tu te pricepi este sexul? Știu că ar trebui să ne folosim capul dar hai să nu exagerăm cu luatul lucrurilor ad literam.

Nu ești independentă. Ești doar o tipă care se pricepe la fraierit bărbați. Și te felicit pentru că poți. Ar trebui să existe o meserie în nomenclator pentru tine. Și sunt de acord cu ceea ce faci. Tu ai nevoie de bani, el de o femeie care să îl conducă. Dar nu te da iepure când tu ești vulpe. Măcar atât!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.