Femeile sunt proaste

Am avut niște zile interesante.. aș putea să spun, în urma cărora am dedus că femeile sunt proaste. Sau by default, când vezi una bucată exemplar feminin presupui că nu știe nimic și o reduci la rolul sau de bază. Că atunci când te întâlnești cu unul dintr-un trib african și îi explici cum e cu telefoanele mobile. Cam așa e și cu femeile.

Ești femeie. Nu știi ce e aia Windows

Mi s-au explicat chestii de bază în ale web-ului într-un limbaj simplu. Tonul calm, vorbire lentă ca să înțeleg toate cuvintele. Ba chiar mi s-a oferit și o interfață în română că e greu cu engleza. Am răbdat cât am răbdat că omul nu mă știa și săracul nu avea nicio vina; i-am explicat că știu engleză și pot să lucrez și în interfața unui site fără să bușesc multe chestii. Partea asta e ok: femeile nu prea le au calculatoarele, e logic să presupui că poate nu știu să îmi instalez un progrămel singură.

Femeile sunt proaste și bune doar la chestii de bază

Ieri, în schimb, am fost dată pe spate. Plecată fiind pe post de consultant de achiziții, ca să mă exprim astfel, la un moment dat mă trezesc că unul din cei cu care am plecat și care abia mă cunoscuse mă cheamă la el. Să îmi iau o foaie și un pix și să îl ajut să numere niște chestii. Deja mi se crease o imagine clară a secretarei din anii 70 care, cuminte, se duce după șeful bărbat și face ce știe mai bine. Notează după dictare. Ba chiar, la vre 10 minute diferență, l-am uimit pentru că reținusem numărul total din fiecare articol și i l-am zis fără să mă uit pe foaie. “I-auzi mai, că e deșteaptă.”

Să mă ia plânsul că vaginul meu este un semn clar de idioțenie? Că sânii pe care îi am înseamnă că e minune mare dacă știu matematică de clasă 3-?

Nu mă greșit. Nu am nicio chestie cu războiul sexelor. Nu presupun femeile cu nici super. Mi se pare o prostie fiecare poate dovedi de ce e stare, fără-1select11 biluțele care vaginul care scoate copii. îmi sare muștarul când un îmi spune el e”egal” sub soare doar pentru are un , dar e ok. Nu încep dezbaterile. Nu se .

Ceea ce m- scos din sărite e atitudinea pe care o afișează unii bărbați la cunoașterea unei țipe context lucrativ. femeie, deci scriu, calculez 1+1 îndeplinesc anumite sarcini de secretară.


Vești proaste, I am not an idiot!

 

Oare o fi vina noastră că suntem luate de proaste? Răspunsul într-o postare viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.