Femeilor le place să fie trase de păr

Aceasta nu este o postare despre tehnici sexuale de stârnire a femeilor, nici vreo tehnică nouă de a le enerva. Lord knows, cum zice britanicul, că ești bărbat și o enervezi și când respiri. Sigur faci ceva greșit. Dar adevărul e că femeilor le place să fie trase de păr și îți explic imediat și despre ce e vorba.

Ne ascundem după deget

Avem darul de a oferi compasiune, înțelegere și susținere în orice situație. Poate că am dus puțin lucrurile la extrem și deseori suntem false. „Stai liniștită, dragă, nu te-ai îngrășat prea tare”, în timp ce șuncile prietenei noastre se revarsă peste blugii prea mulați. Ducem complimentarea la rang de artă și ăsta nu e ceva de bine. De obicei, eu apreciez privirile urâte ale femeilor și mai puțin complimentele lor.

Așadar, când e vorba despre sentimentele noastre, bărbați și alte probleme de viață, ne ascundem după deget. Preferăm îmbărbătarea colegei de suferință decât să încercăm să îi spunem adevărul. De aceea iubim și articolele din revistele femine care ne încurajează că suntem frumoase, deștepte și unicate. Ne gâdilă la ego.

Trage-mă de păr

Articolele care vor pune o femeie în mișcare vor fi cele care o vor trezi la realitate. Viața e roz și gogoașa e bună dar las-o în puii mei deoparte azi dacă vrei să dai un kilogram jos și să nu dai în diabet. Bărbații sunt buni dar tu ești masochistă că vrei să stai fix cu ăla de te-a înșelat de vreo 3 ori până acum. Te bate de te rupe și îți spune că te iubește? Ești vacă? De ce mai stai?

Așadar, femeile vor să le spună altcineva adevărul. Direct, sincer, fără ocolișuri, două palme peste ceafă și trei la fund. Deseori avem nevoie de cineva să ne trezească. Pentru că știm și noi adevărul dar îl refuzăm. Crezi că ești pregătit să fii direct cu o femeie? Fără pisicuțe roz.

 

One thought on “Femeilor le place să fie trase de păr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.