Fericire într-o cană

Știi melodia aia cu: „Azi nu, te rog eu nu..mâine, poate cum zici tu” Ei bine, azi e azi. Nu mai vreau să răspund la mailuri, nu vreau să mai verific cum merg reclamele pe Facebook la 2 secunde, azi nu vreau să îmi fac griji pentru evenimentul de mâine. Azi vreau doar fericire într-o cană.

O cană de ceai fierbinte

cana-pisici-jucause-WIYnxCât îți scriu aceste rânduri, dragul meu cititor, mi-aș dori să fiu într-un pat mare și moale, cana-istoria-literaturii-7BHroînconjurată numai de perne de diferite forme și culori cu o cană mare de cafea cu lapte. Dacă ar ninge afară ar fi și mai bine. Fericirea mea ar fi în cana mea zâmbitoare cu o carte de Balzac lângă mine. Vreau să citesc iar povești de dragoste demult apuse . Ai crede că nu se aplică nimic azi dar literatura nu are vârstă iar mie îmi este dor de Strălucirea și suferințele curtezanelor. Asortată cu pisici.

 

 

O cană cu vin fiert

cana-poveste-de-craciun-Bc27GDe ce nu aș merge mai departe cu gândul și m-aș muta direct la munte? Aș vrea să fiu departe de București, să respir aer curat și rece de munte care să mă scoată din letargia asta de oraș. Vreau să stau la balconul camerei mele, semi-înghețată, cu o cană de vin fiert cu scorțișoară și să privesc munții. Poate suna copilăresc dar dacă ies acum pe balcon văd un parc. Și atât. Respir aerul poluat de seară. Beau apă. Unde e cana mea cu vin fiert la munte când am nevoie de ea?

 

 

 

Două căni amuzante

Dacă ar fi azi Crăciunul, știu ce i-aș cumpăra. În dimineața în care toată lumea doarme, am putea să ne bem cafeaua cana-inimioare-mari-si-mici-ahsZDîn cănile noastre amuzante. Doi nebuni cu șosete flaușate și căciuli cu urechi care ies în zăpadă doar cu două căni cu inimioare. Și aș râde cu gura până la urechi pentru că suntem împotriva dulcegăriilor dar tare bine ar suna într-o dimineață de Crăciun: „Pisi, ia uite ce ți-a adus Crăciunița!” Numai pentru că am râde ținându-ne de burtă și cana i-ar aminti tot timpul cât de nebună sunt. Dar că nu prea mai are scăpare. Sunt deja prea multe inimioare pe ea.

 

Fericirea mea deseori stă într-o cană. Chit că beau lapte cu cacao de dimineață, o cafea mai pe la prânz ca să mă trezesc sau un ceai aromat cât întorc fila unei cărți, dintodeauna mi-au plăcut cănile personalizate. Cât am fost angajată full time aveam o cană cu o față zâmbitoare. O față cu 2 neuroni cam zâmbitoare dar ghici cine avea de câștigat la petreceri? Eu! De zilele de naștere întotdeauna având cana cea mai mare, beam cel mai mult. În zilele de iarnă când înghețam la prima oră la muncă pentru că nu se încălzise încă în clădire, cine avea cel mai mare și cel mai fierbinte ceai? Eu! În zilele lungi când ne apucau proiectele noi pe la birou, cine bea cea mai mare și energizantă cafea? Tot eu!

Iar cana mea cu față zâmbitoare mă definea cel mai bine: glumeam tot timpul, eram veselă și pusă pe șotii, un fel de smiley dreamer :)) Cana a supraviețuit până în zilele noastre și o păstrează mama ca amintire.

Cred că aș putea să fac un upgrade și să trec la o cană care îmi definește modul de a gândi. Iar pe magazinuldecani.ro am găsit fix ce îmi trebuie.

 

Fă o cană cadou!

 

Partea mai rea este că, fără să vrea, cei de la Magazinul de Căni m-au inspirat deja cu niște idei trăznite. Dintotdeauna am iubit cadourile personalizate și nu cred că a scăpat prieten fără o cană de la mine. Chiar și prietena mea cea mai bună are o cană cu Best wife, pentru că așa ne alintăm noi..„nevestele”. Vine ziua fratelui meu și el și-a exprimat clar o dorință: vrea un minion. Dar pe Magazinul de Căni am găsit căni handmade (pictate manual) și căni croșetate!!!! Ce ziceți, credeți că i-ar plăcea surpriza mea?

set-cu-minioni-Q3VnP

Cănile sunt realizate din porțelan din Germania, ajung direct la mine acasă fără nicio problemă și sunt cu minioni. Ca să nu mai zic că plusez și cu o cafea aromată Mattina di Roma și am realizat cadoul perfect. Asta ca amintire a excursiei noastre la Roma.

Super-blog-MagazinuldeCani-300x187 (1)

Tanaaam, tu o să incluzi o cană pe lista de cadouri de Crăciun?

 

 

 

One thought on “Fericire într-o cană

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.