Fetele si masinile – 2 idei

Cand e vorba de masini, se stie ca suntem mai.. necunoscatoare. Nu vreau sa generalizez ca nu-i frumos. Nu-s nici blonda dar nici nu ma pot lauda ca demontez motorul si il pun la loc. De fapt, sunt mai mult inspre blonda. Dar citesc mult cand am vreo problema sau intreb… baietii. Am Sandero deci sunt cu nasul pe forumul pentru posesorii de astfel de masinute.

Cineva mi-a taiat cauciucul. La modul extrem de violent. Si nu, nu am furat locul de parcare al nimanui. Nu parchez pe locul altcuiva nici macar pentru 3 minute. Dar o fi avut omul vreo zi proasta si eu m-am trezit dupa ceva vreme cu cauciucul de pe dreapta fata dezumflat de-a binelea. Am vulcanizarea in fata blocului si inainte de asta am si intrebat estimativ cam cat mi-ar lua cineva.. prin vecini. Ca sa fiu pregatita.

Ma duc la vulcanizare, spun problema, aia se mira de atrocitatea crimei comise asupra cauciucului meu. Descopera taietura vinovata, repara. Momentul platii: Cat costa? 28 de RON.

Really? De cate ori ati fost voi la vulcanizare si ati dat cu 8 in coada? Si cine a mai dat 30 de RON pentru peticirea unui cauciuc? Eu.

Ideea a doua e mai mult un sfat pentru fete. Stiam si citisem ca aspiratoarele alea mici nu fac nimic dar nuuuuuuuuuuuuuuu! eu a trebuit sa imi iau unul. A tinut 10 minute, timp in care cu greu am curatat ce era in fata. Si a murit.

Aspirator Auto

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.