Fiecare cu alergiile lui

Nu ma refer la alergiile la polen, lapte sau mai stiu eu ce medicamente. Celelalte alergii. Si ele te fac sa innebunesti dar, cel putin teoretic, poti sa le tii sub control.

Lucrand pe cont propriu am invatat mai bine sa imi gestionez termenele limita. Asta e o formulare subtila pentru faptul ca si eu mai intarzii. Dar livrez de calitate si intotdeauna am scuze bune :)) Si anunt din timp in 90 % din cazuri. In schimb, se nimereste cate o saptamana in care imi ies peri albi.

Un exemplu ar fi o saptamana in care mai mult de jumatate din elevi nu vin la cursuri, anuntand pe ultima suta de metri. Te trezesti cu o gramada de timp liber si esti confuz. Ce sa faci mai intai? Ce mai era pe lista? Neaaaah, mai bine te relaxezi. Si asa devii o chestie inutila care se uita la seriale.

Exemplul numarul 2: aceasta minunata zi de luni. Iti stabilesti un program draconic, astfel incat pana in 15.00 sa rezolvi tot si sa te bucuri de pauza sa faci o placinta. Te trezesti la 5.40 ca poti sa profiti de ora in plus de somn. Pana la 9 totul e luna, ai apucat sa si mananci de dimineata, ba chiar ai facut si niste gimnastica si ai incercat sa si platesti rata dar nu mergea automatul de plati. La 9, eleva de maine de la 3 anunta ca nu vine si nici nu recupereaza. Nenea care trebuia sa vina sa puna bateria la masina nu e acolo. Trec 30 de minute, se face si 10, aproape 10.30. Iti dai seama ca e timpul pierdut si nu ai cum sa ajungi la spalatorie, dupa covorase si capacele pentru roti tocmai la Marriott si apoi la asigurari sa faca poze pentru CASCO. Asa ca TE ENERVEZI!!!!

Dai mail unei eleve de maine si o muti mai tarziu, dai mail la CASCO si muti intalnirea maine la pranz, speli masina maine de dimineata la 6 si iei covorasele azi.

Intrebarea mea e: mai vrea cineva sa imi dea programul peste cap?:))) Ca s-ar putea sa ma transform intr-un monstrulet si sa bat pe cineva 🙂

Si stiu ca nu-s intreaga, dar care sunt piticii vostri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.