Fir-ar tu să fii, depresie!

Nu știu ce a fost săptămâna asta, dar pe listă avem și depresie.

Ploaia aduce depresie?

Proaspăt întoarsă din vacanță m-a luat tristețea. În plus, afară ploua mărunt și depresiv. Blocurile gri și ude te fac să te arunci de la balcon. Aș fi preferat să fiu în Italia și să plouă. Lumea tristă. Toți cu probleme și vești proaste. Nicio moacă veselă.

În plus, toate planurile s-au dat peste cap. Meditații anulate, bani pierduți, oameni nervoși. Am lucrat în gol. Trecea ziua și, indiferent de cât de mult trăsesem, nu rezolvasem nimic. Foarte frustrant.

depresie-locul-1-superblog

Mai iei în calcul și faptul că miercuri am primit o notă de 65 la Superblog. De pe locul 7 am ajuns pe 57! Incredibil. Mă uitam la clasament ca vaca în calendar când mâța o trage de coadă și nu îmi venea să cred. Noaptea pe la 1 îmi trecea prin cap să renunț. Și-așa sunt probe care nu mă prea inspiră, în primii zece nu am cum să fiu (deși am fost pe 3 și pe 1 până la nota de 65). ce puii mei!

Dă-o-n pisicii mei! Afară, depresie!

Ca să nu mai zic că trebuia să plec la Veliko Târnovo pentru un weekend de vizitat și spa. Joi seara s-a anulat. M-am trezit în șocul omului care are 3 zile libere și nu știam ce să fac:)))) Așa că am decis că viața, luna și depresia și-au făcut destul de cap și o să profit ca să ajung la zi cu restanțele. Tare-i bine fără munci și cu timp liber pe care îl poți organiza după cum vrei tu. Ca să nu zic că în câteva ore deja mi-am făcut planuri să îmi umplu weekendul cu zâmbete, oameni dragi și organizat chestii care îmi plac.

Dacă ai avut o săptămână de rahat, eu zic să îi dai un șut în fund și să nu te resemnezi. Capul sus, zâmbetul înainte și hai la distracție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.