Frumusețea nu este un secret pentru româncele cu Farmec

Stăteam aseară și bibileam de zor la fața mea. Era momentul culminant de dinainte de baia de răsfăț: studierea tenului, analiza în profunzime a tuturor problemelor și storcirea cu mai puțin succes a unui coș ce se făcea vizibil treptat într-o zonă ce necesita o adevărată îndemânare de samurai. Nu apucasem să citesc încă cerințele probei din Superblog de la Farmec dar, încercând să îmi fac fața mai frumoasă mi-am amintit de remediul moștenit de la mama: „dacă vrei să ai un proces mai bun de exfoliere, ține-ți fața într-o baie de aburi”. Și atunci m-a trăznit: noi suntem românce cu farmec pentru că știm că frumusețea vine din natură. Și o să vezi cu ce te ajută.. Gerovital Plant.

Natura ne face frumoase

Hi, hi, nu te hlizi că nu mă refeream aici la aspectele cu care e înzestrată fiecare de natură. Pe acelea nu le putem controla. Stai, frumoasa mea, și gândește-te puțin. Nu știi minim un remediu natural pentru fața ta? Stai că poate m-am exprimat greșit. Remediu e un cuvânt prea puternic. Pe vremuri, când femeile nu aveau acces la atâtea produse cosmetice, ele reușeau să fie frumoase direct cu produse din natură. Mască exfoliantă cu mălai și miere, mască hidtratantă cu miere și gălbenuș de ou, felii de castraveți pentru cearcăne și lista poate continua. Măcar una din soluțiile propuse îți sună cunoscută, nu? Lista poate continua la infinit…Le-ai încercat măcar o dată și ai descoperit că fac miracole pentru tenul tău dar să fim sincere acum, cine mai are chef să combine un gălbenuș de ou cu miere și să își aplice masca în condițiile în care eu m-am trezit că îmi venea să îmi mânânc fața că era dulce. Sau că îmi curgeau toate de pe față și arătam ca un zombie cu icter.

Suntem femei moderne fără timp. Acceptăm un compromis?

Azi am avut per total 3 pauze. Într-una de 20 de minute am mâncat, în cealaltă de cinci m-am dus după mâncarea de seară și într-una de un minut, am fugit repede în bucătărie să dau de mâncare pisicilor. În cele 5 secunde de conștientizare a ritmului alert de viață, m-am gândit: când ar mai trebui să avem timp și de noi? Poate de aceea acceptăm atâtea soluții cosmetice care mai de care promițătoare de miracole. Toate cu ingrediente naturale. Timpul trece, stresul își spune cuvântul și fața noastră are de suferit. Dacă nu aș fi atât de obosită la final de săptămână poate m-aș îndura să sparg ouăle pentru măști de față și să îmi întind toate fructele lumii pe tenul meu. Dar e complicat. Și ar trebui să îmi pun o adevărată grădină pe față pentru a contracara toate efectele nocive asupra tenului meu.

mască-hidratantă
Sursă foto: http://makeupjournal.net

Să fac un compromis acceptând orice produs cosmetic care promite natură? Nu. E tenul meu și nu vreau varianta aceasta. Timpul trece și aspectul lui nu se îmbunătățește. Așadar, cum împac eu nevoia mea de produse cosmetice cu ingrediente naturale, de calitate și lipsa de timp?

Gerovital Plant se extinde

După ce am citit cerința Superblog și am observat că, la fel ca de obicei, sunt pe aceeași lungime de undă cu Farmec, mare mi-a fost mirarea că îți voi scrie despre Gerovital Plant. De ce? Pentru că, în calitate de client fidel a tot ceea ce vine de la Farmec și Gerovital, am avut produse din gama Gerovital Plant: creme de față și de corp, precum și o loțiune tonică. Mi s-au potrivit de minune pe la 20 și un pic de ani pentru că produsele din această gamă erau extrem de ușoare și intrau foarte repede în piele. Problema este că timpul a trecut și nevoile tenului meu s-au intensificat iar aceste produse nu îmi mai erau ok. Aveam nevoie de o infuzie de natură mai puternică.

 

Pentru că îmi place să văd românce frumoase peste tot, dragele mele azi vin cu vești bune. Farmec lansează o nouă ramură a Gerovital Plant: produse bazate pe ulei organic din flori de mac. De ce mac? Acest ulei îți va proteja pielea de stresul specific vieții alerte din oraș. Toate avem tenul deshidratat iar soluția optimă este un regim alimentar sănătos, consumul de apă și crema potrivită, cum ar fi crema hidratantă din Gama Gerovital Plant.

Macul, soluția ideală pentru toate tenurile

Dacă ai tenul deshidratat, iritat, sensibil, îmbătrânit, mofturos, uleiul organic din flori de mac promite să îl facă fericit. Produsele din gama Gerovital Plant pe bază de ulei organic din flori de mac se adresează persoanelor de peste 20 de ani. Farmec promite că produsele sale au o bună toleranță și compatibilitate cu pielea. Mai mult decât atât, aici nu trebuie să îți mai confirme Farmec, ci să îți spun din experiența personală, că se simte. Produsele lor nu au parabeni, conservanți sau alte drăcii pe care nu le-aș vrea în pielea mea în veci.

Culmea culmilor este că am intrat pe site-ul lor pentru a-mi face o idee. Nu mare mi-a fost mirarea când am văzut că există românce frumoase care au testat deja crema hidratantă și au numai cuvinte de laudă.

Maria Dinica, Vârsta: 37, Tip ten: Sensibil13 martie 2016

Foarte buna pentru tenulmeu sensibil, intr-adevar. Faceti lucruri minunate. Felicitari! Si poate va ganditi si la niste rujuri minunate. De ce nu?

Badescu Mirela, Vârsta: 53, Tip ten: Uscat7 martie 2016

Sunt multumita de aceste produse, multumesc Farmec!

Vedeți, eu deja știu că produsele Farmec sunt demențiale, doar am baia plină de ele dar ca să vezi că deja utilizatoarele au sărit pe site ca să laude produse nou apărute….vedeți de ce Gerovital Plant aproape că nici nu are nevoie de promovare?

Gerovital Plant îți aduce frumusețea din natură

Să recapitulăm:

Ne mulțumim cu așa zise produse naturale și îmbătrânim cu chimicalele în noi. Doar noi, că e clar că acele chimicale ne vor supraviețui.

Sau ne apucăm de crescut maci, aloe vera, să extragem vitamina E, creștem albine pentru miere și ne facem și o grădină. Astfel aducem natura lângă noi

….

Alegem Gerovital Plant, gama care ne aduce frumusețea din natură.

Eu nu știu la ce vă gândiți voi acum, dar eu mă duc până la magazin să cumpăr și o apă micelară din gama Gerovital Plant cu ulei organic din flori de mac..că tocmai mi se termina cel din gama derma 🙂 Și mă tenta o apă micelară că eram tare curioasă cum e, dar nu accept orice produs!

apa-micelara-hidratanta-cu-flori-de-mac-gerovital-plant-150ml

Farmec a fost alături de bunicile și mamele noastre, și stă lângă noi în lupta pentru frumusețe și în ritmul nostru modern și alert!

Să fim frumoase și să zâmbim, româncele mele frumoase! Secretul frumuseții noastre? Farmec 😉

One thought on “Frumusețea nu este un secret pentru româncele cu Farmec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.