Future of Media este acum

În clipa asta sigur cineva pe undeva vine cu ceva nou în tehnologie. Poate nu vei afla chiar tu despre asta, dar cu siguranță vei beneficia.

Mă bucur de miracolul tehnologiei și al digital media în fiecare zi. Mă folosesc de orice e nou în domeniu pentru a-mi promova businessul și urmăresc mai ales partea de digital media pentru că mă aduce incredibil de aproape de potențiali clienți. Câte campanii nu au fost schimbate după preferințele lor și câte produse noi nu am dezvoltat pe parte de online numai pentru a veni în întâmpinarea lor.

Pe 26 noiembrie, Evensys organizează Future of Media, o super tare conferință fix pe ceea ce îți spuneam mai sus: tendințele anului 2016 în media, advertising, digital marketing, online publishing, mobile, tehnologie. Îmi place să fiu cu un pas înaintea tuturor și iubesc când mi se confirmă ideile trăznite prin online.

Eu voi fi blogger acreditat la Future of Media. Ce zici – ne vedem pe acolo?  Știu că lista speaker-ilor deja îți face cu ochiul. Găsești mai multe detalii aici. Dacă ești blogger/din media, poți solicita o invitație gratuită. Companiile pot completa următorul formular pentru înscriere (taxă 250 de RON).
Future of Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.