Ghiseul.ro, ești varză!

Atunci când a apărut Ghiseul.ro, am sărit în sus de bucurie. Sunt un om al online-ului, nu știu ce e aia coadă pentru plata facturilor, doar pentru impozite mă sacrific să mai stau dar și atunci mă duc în intervalul în care nu e nimeni. Dar e ghiseul.ro ceea ce voiam? Nope.

Vrei cont pe Ghiseul.ro?

Evident cum a apărut, am sărit călare pe site să îmi fac cont. „Mamă, ce bine, îi fac și mamei și vedem cât sunt impozitele, hai poate îmi fac curaj și le și plătesc online”, mi-am zis eu. Ghiseul.ro trebuia să fie site-ul unde vezi impozitele și taxele locale (mașini, locuințe, terenuri, amenzi, etc.).

a_logo_ghiseu_nouCe trebuia să faci pentru a avea cont? Te duceai într-unul din punctele Ghiseul.ro cu o copie după buletin și de acolo ei îți dădeau user și parolă! Pentru un cont online, tot efortul îl depuneai offline! WTF! De parcă și-ar face cineva cont cu CNP-ul meu (care nu e public, încă cel puțin), ca să vadă ce impozite am de plată. Ba chiar, mi-ar fi și plătit impozitele! Îți dai seama ce supărată aș fi fost!

Așa că mi-am luat mutra de supărată și mi-am băgat picioarele. Fac ceva pe site-ul vostru! Dar în suflețelul meu de visătoare zâmbăreață speram că va veni ziua când voi avea și eu cont fără să îmi scot fundul din casă.

Poți să îți faci cont online pe Ghiseul.ro dar…

Vineri apare pe Hotnews vestea bună. Cum eu folosesc Facebook ca sursă de informare (like stupid people), aflu sâmbătă. Ce fac? Sar pe ghiseul.ro să îmi fac cont. Bag toate datele, apăs next și văd că pentru crearea contului trebuie să introduci datele de card. Nu cumva să păcălesc eu sistemul doar să văd impozitele, să aibă ei siguranță că undeva în mine există speranța să și le plătesc.

Îmi zic că nu-i problemă. Băgăm și cardul. Dar surpriză! Pe lista băncilor „acceptate” nu intră ING. Iar eu nu am card în altă parte. Și nici nu vreau! Mă uit stupefiată și aflu că există Patria Bank! Holy mamma! Dar eu cu ING cu cel mai super tare internet banking și cu cele mai bune facilități în online nu pot să îmi fac cont.

Așa că… eu tot nu am cont pe ghiseul.ro. Nu cred că relația merge în direcția bună…

6 thoughts on “Ghiseul.ro, ești varză!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.