Hai la Dansuuuuri!

Postarea asta e în Drafts de ceva vreme dar de fiecare dată după ce mă întorc de la cursuri sunt prea fericită ca să scriu :)) Acum e înainte de cursul de diseară și îmi explodează capul. De 3 ori pe an mă doar capul, dar și când se întâmplă, mamă, mamă, să te ții bine :))

Pot dansurile să vindece durerea de cap? Da.

Pot dansurile să te scoată din depresie? Da.

Pot să te facă să te simți super atrăgătoare în doar o pereche de blugi și un tricou? Da.

Pot dansurile să te facă să vrăjești juma de grupă de băieți? Da, doar calcă-i pe toți pe picioare la cross-body :))

Dansurile pot face multe.

Ai două picioare stângi?

No problem. După primele cursuri de salsa o să afli că ești un mic roboțel care nu își poate coordona picioarele și mâinile. Daps, uimitor, am aflat că al nostru corp e capabil de multe. Asta cu gânditul să îmi coordonez toate membrele mie îmi dă de furcă. Dar, multi-tasking, baby! Glumesc, da, trebuie să te miști, nu să fii un băț latino dar nici nu îți dai seama după câteva “recomandări” dulci de la profă când începi să te miști ca ansamblu de componente:))

Ești timidă?

Să vezi ce te prăpădești de râs la încălzire când toți greșim, mai ales mișcările XXX din șolduri în timp ce profa execută cu atâta grație. Să vezi ce mori de râs când toată grupă greșește și profu’ se întoarce spre noi și ne întreabă:”Măi dar ce faceți voi acolo?” Ideea e ca la cursuri greșim cu toții (chiar grav) dar se râde cu grămada. Așadar, partea cu timiditatea nu mergeeeeee!

Nu mai găsești băieți drăguți? Hai la dans!

Nu căutai unde trebuie! Există minim unul pe gusturile tale siiii partea și mai bună, dansezi cu toți! Aici e locul în care poți să schimbi băieții ca ciorapii. Toți îți zâmbesc și simpatici foc. citește vreunul din colegii mei de , I’m doomed!

Nu te distrezi? nimerit locul potrivit. Se iese la film, club, la , excursii, etc.

Toate argumentele de valabile pentru băieți dar îmi ușor scriu la feminin 🙂 Nu o înnebunesc prea tare de cap. Am scris aici de Let’s Dance, mea de , pe care v-o recomand continuare cu cel drag. Mâine, sufb efectul cursurilor de salsa din seara asta, scriu despre unde mă distrez eu acum marțea joia 🙂

Acum vă las cu din melodiile mele preferate, o salsa de merge direct la . Oh, pirueteleeeeeee…

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.