Hai sa facem un copil….:)

Sursa foto

 

Am ajuns la varsta la care jumatate din prietenii mei de pe Facebook au poze cu copii si trei sferturi sunt maritati/insurati. Fetele care nu au copii, au poze cu copii, dau like sau share la asa ceva. Eu momentan ma limitez la pisici.

Nu m-a lovit inca instinctul matern si faptul ca am 28 de ani mie nu imi spune foarte multe, in afara de faptul ca poate ar trebui sa imi organizez mai bine viata. E pe lista de “to do”. Sa ma inscriu la dansuri – obiectiv pe 2013 iar. Sa ma si tin de dansuri.. ar fi o idee. Sa mai plec prin excursii, sa fac blogul asta odata ca lumea  iar obiectivele legate de viata mea personala raman, evident, personale.

Dar am destui oameni in jurul meu care se gandesc la copii pentru ca:

  • Petruta, avem o anumita varsta (a se citi peste 30);
  • suntem impreuna de atata vreme, e cazul sa facem si copii;
  • trebuie sa facem o schimbare in viata noastra: ori o casa, ori copii.
  • as vrea sa fie si o varianta mai fericita, dar nu am un exemplu mai .. rezonabil.

In mintea mea, lucrurile se petrec in felul urmator. Il intalnesti pe el/ea. Va placeti, iesiti in oras, va placeti si mai mult, sunteti intr-o relatie, va placeti si mai mult, va uniti aproximativ grupurile de prieteni, tineti unul la celalalt, faceti nebuniile de pe lume, va iubiti, faceti nebuniile de pe lume, va mutati impreuna, faceti iar nebunii, poate decideti sa va casatoriti, continuati sa faceti toate nebuniile de pe lume.

Va iubiti dar simtiti ca lipseste ceva, ceva care v-ar intregi. Tu simti ca il iubesti atat de tare incat esti gata sa faci nebunia suprema: sa aduci o minune mica, mica pe lume, sa il cresteti si sa il ajutati sa zboare. Acelasi lucru e valabil si pentru el. Amandoi va imaginati cum ati rade dupa schimbarea primului scutec, amandoi neindemanatici si plini de produsul bine executat al minunatiei de copil. Daca nu e cu zambete, ci e cu draci, dati-va doua palme si luati-o de la capat. Si sa mai faceti si un al doilea exemplar ca e mai bine cu doi :)) Copilul ar fi o completare a voastra, o rezultanta a iubirii voastra, o fiinta de care nu o sa va bateti joc.

Nu va fi

  • o distractie in plus ca intre voi doi s-a instalat rutina (ca oricum pe langa distractie vine si o gramada de munca),
  • o ocazie sa scapati de gura celor din jur pentru ca oricum nu scapati. Dupa primul, o sa va intrebe cand vine al doilea.
  • un motiv de revitalizare a relatiei. Daca nu reusiti sa comunicati acum cat inca nu e un plangacios mic si simpatic, atunci cand o sa apara copilul se va instala haosul.

Ganditi-va bine inainte sa faceti un copil. Sunt prea multe familii anormale din care au rezultat specimenele din ziua de azi. E pacat sa distrugi un copil frumos….

De aici,

Numai zambete de la o non-mamica (asa ca nu aruncati cu rosii):P

Melodia asta e in spirit cu non-mamica din mine:))))) (desi partial s-au dus vremurile alea, prefer o noapte de dans in locul uneia de betie, ca de obicei)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.