Hollywood fără epilare definitivă

Suspinăm la scenele de dragoste, îi ținem pe ei, masculinii, mai aproape de noi ca să priceapă mesajul de romantism, iubim dragostea a la Hollywood. Iar ele, actrițele mamii, întotdeauna arată impecabil. Ele sunt frumoase, delicate, fine. Oare cum ar fi fost dragostea la Hollywood cu …păr?

Adevărul despre iubirea din Titanic

 

Jack și Rose se întâlnesc pe cel mai mare vapor inventat vreodată. Ea este prinsă într-o relație de compromis, el fuge către America și libertate. Săraca fată bogată și rebelul fără viitor se întâlnesc. Pentru că este o vreme a aparențelor, Jack se epilează. Peste tot. Nu se știe niciodată ce îi rezervă viitorul pe acel vas.

“Of course! Anyway, we don’t have lice, we’re Americans.”

Jack își anunță astfel posibilele cuceriri că se vor bucura de pielea lui fină. Niciun puricel nu își va face loc pentru că Jack este pregătit pentru orice situație.

“I’m flying, Jack!”

Momentul romantic dintre cei doi este, de fapt, un avertisment pentru Jack. Atunci observă că Rose nu prea le are cu epilarea. O ține în brațe în timp ce ea se bucură de priveliște și gustă libertatea. „1, 2, 3,..13, 23.. damn, câte fire de păr are fata asta pe mână?!”

pisici-titanic

“Draw me like one of your French girls, Jack!”

Din cauza cantității prea mari de păr, Jack își pierde inspirația. Talentul lui pentru desen se duce pe apa …oceanului. De rușine că nu i-a ieșit o capodoperă, alege sacrificiul suprem: el și Rose fac dragoste.

desen-titanic-jack

Spectatorii nu pot vedea clar ce se întâmplă pentru că geamurile mașinii se aburesc imediat. Astfel, singurul care este într-o suferință colosală este Jack. În punctul de maximă plăcere, o auzim pe Rose: „Oh, Jack!” iar Jack șoptește departe de microfonul de înregistrare: „Doamne, de ce suntem abia la începutul secolului, când nu s-a inventat epilarea definitivăăăăăă? De ceeeeee?”

Credeți că a fost dragoste între Jack și Rose? Nope, ea a fost o egoistă. Ca să nu afle lumea că nu se epilează, a preferat să nu îi facă loc lui Jack. În schimb, în ultimele clipe îi tot promitea că nu o să îi dea drumul niciodată. Iar Jack…săracul Jack a preferat să moară înghețat decât să supraviețuiască și să fie forțat să o ia pe Rose de nevastă după ce s-a petrecut între ei doi. Îți dai seama că niciodată Rose nu s-ar fi epilat definitiv? Un gând care l-a ucis pe Jack..și a scufundat Titanicul.

Titanic-meme---Lets-be-honest

O viață întreagă fără reproșuri

S-au iubit o viață întreagă. Au scris cea mai frumoasă poveste de dragoste a tuturor timpurilor. Cine nu a văzut Notebook? Singurul film la care eu am plâns în hohote jumătate de oră după. După o dragoste inegalabilă, ajungem la ultima noapte. Noah se strecoară la Allie în salon. O găsește moțăind. Se așează lângă ea în pat iar Allie îl ia de mână.

Draga mea, te-am iubit o viață întreagă.

Și eu, iubirea mea.

(Spectatorii lăcrimează)

Nu aș vrea să avem secrete nici acum. Ești perfectă așa cum ești dar un singur lucru nu a fost tocmai de Hollywood în povestea noastră.

(Allie se încruntă)

Ce e, iubirea mea?

Ai fi putut să încerci și tu epilarea definitivă. Cu siguranță partidele noastre de dragoste ar fi fost și mai pasionale.

Cu ultimele forțe, Allie se încruntă, ia un flacon de pastile de la capul patului, ia jumate, îl sărută pe Noah, îi transmite un sfert din pastiluțe prin sărut. Mor amândoi în somn.

Notebook2

Sursa foto

A doua zi de dimineață, asistentele îi găsesc îmbrățișați. Toată lumea plânge.

Asta este dragoste adevărată, spune una dintre ele.

Dar noi știm adevărul. A fost THE FURMINATOR, răzbunarea cruntă a părului.

Să înțelegem puțin și femeile

Nu-s fană Mel Gibson ca bărbat, dar ca actor, omul știe ce face! Iar scena la care toate femeile au aplaudat a fost epilarea dintr-o seară cu fulgere. Omul a fost demențial! Am râs cu lacrimi, l-am susținut în fundal, i-am zis „Hai că poți”, am suferit pentru el. Dar eu cred că lumea nu a văzut mesajul subliminal.

Bărbații, trași la un alt film de dragoste, menit să le deschidă creierașele și să aprecieze mai bine eternul feminin, au deschis pentru prima dată ochii și au văzut că poate nu e atât de ușor cu epilarea asta. Așa că apreciază, masculule păros, picioarele fine ale iubitei! După atâția ani de suferință, dacă bărbații nu ar fi priceput mesajul, parcă și văd femeile că i-ar fi tras la o băiță cu spumă.

mel-gibson-epilare

„Hai, iubitule, să ne iubim cu bule de șampanie în cadă!”

Ar fi încuiat ușa și, cu o privire furioasă, ar fi urlat:

„Ai văzut, mă, ce a făcut Mel Gibson? Porcule! Jos pantalonii! Pune ceara la încălzit! Să nu te văd că îți tremură bărbia că șterg cu tine pe jos. Vrei picioare fine? Na de aici!”

Cu cea mai malefică privire, ar fi tras și ar fi smuls prețioasele simboluri ale masculinității…firele de păr ..în urletele masculului defrișat.

Așa bărbatul a închis ochii la scena cu Mel Gibson dar în seara aia i-a pupat fiecare centimetru din picioarele iubitei. I-a cerut iertare pentru toată tortura la care o supune.

„Ce bine ar fi dacă nu ar trebui să mai treci prin asta niciodată!”

Epilare definitivă ca la Hollywood!

Și ochii amândorura au sclipit. Pentru că există epilarea definitivă. Se mai numește și epilare IPL (lumină intens pulsată). IPL-ul nu este de ieri, de azi ci de vreo 15 ani.Știi când a apărut „What a woman wants?” În 2000. Așadar, Mel Gibson a dat semnalul la Hollywood pentru epilarea definitivă. Bărbați, mulțumiți-i pentru sacrificiu!

IPL-ul a fost testat nu numai pentru eficiență – cui îi place să i se promită o viață fără păr și să se trezească iar cu pădurea?, dar și pentru sănătatea pielii. Aceasta ar fi fost, de fapt, marea mea grijă. Să nu mă trezesc fără păr dar cu niște probleme de piele. Ei bine, tehnologia IPL nu este deloc periculoasă pentru pielea noastră, dar al naibii de eficientă pentru eliminarea părului nedorit.

Și totuși cum funcționează?

Cum presupun că nu a auzit nimeni de teoria fototermolizei selective, mai pe scurt: părul este atacat cu lumină. Aceasta este absorbită de melanina din firul de păr, se generează căldură și treptat este dezactivată creșterea părului. Iar atunci când aparatul de epilat are o arie de acoperire de 6 centimetri (cea mai mare), e clar că nu vrei să spui NU epilării definitive.

Rezultatele nu vin peste noapte. Firele noastre de păr trec printr-o fază de creștere și două de odihnă. Dacă începem epilarea definitivă, cele care se odihnesc o să rămână acolo. Dar pe parcursul unui ciclu complet de creștere (18-24 de luni) putem elimina tot părul. Sigur și eficient!

silkn-sensepil-epilator-ipl

 

Vedeți voi, dragii mei, oi fi râs eu de săracul Leo și am luat-o peste picior pe Rose, am zâmbit gândindu-mă la Noah și am introdus părul în cea mai frumoasă poveste de dragoste, am râs de Mel Gibson (pentru a nu știu câta oară), dar toate poveștile de dragoste de la Hollywood sunt …fără păr. Dacă ar fi fost cu, scenariile păroase nu ar fi fost pe placul publicului. Aici a fost varianta mea. Iubesc scenele de dragoste și mai ales, câtă delicatețe și finețe apar atunci când e un prim plan cu pielea superbă a actrițelor. Noi toate ne dorim așa ceva. Tehnologia IPL nu mai este doar pentru Hollywood…

Și noi putem fi ..

frumoasele din prim plan!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.