Ia-ma nene si pe mine! 4inmasina.ro

Si ce faceti de 1 mai? Eu muncesc, ca asa-i frumos. Dar ma gandesc ca poate dati o fuga prin tara – la mare (desi unde-i farmecul daca nu se lasa cu baita) sau pe la munte (la un gratar distrugator de natura..:)) sau nu, daca lasati curat in urma voastra). Sau plecati inspre case de Paste. Oricum am da-o intotdeauna o sa fie cineva care are nevoie de o masina pana acolo si un sofer care sa aiba locuri libere la el. Si nu se pupa intotdeauna. Ba chiar deloc.

Am fost o vreme membra unui grup pe Facebook – tocmai pentru situatii de genul asta. Dar lumea mai mult voia sa plece si soferii nu prea raspundeau solicitarilor. Si deseori cei mai multi voiau sa mearga si gratis. Pai da eu ca sofer nu zic ca nu apreciez compania, dar sa imi iasa si mie putintel de benzina ca s tu scapi mai ieftin si mai repede.

Intre timp, grupul s-a marit, eu am iesit de mult de acolo si acum ca arunc un ochi vad ca se face promovare fix la chestia simpatica de care o sa va spun eu – 4inmasina.ro. E super simplu, foarte organizat si fix cum ne place noua romanilor, e gratuit!  Unde era site-ul asta cand dadeam eu fuga pana la Bacau singura in masina? Of, of, of!

Anyways, acum exista, eu zic sa profitati de el. Va las cu un filmulet simpatic si cu planurile pentru mini-vacanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.