Ia o pauză și respiră

Neața,

Pentru tine azi e luni. O zi în care te duci la muncă. O zi în care te simți stresat, obosit și frustrat.

Pentru mine azi e tot luni. O zi în care plec la mare. O zi în care mă voi relaxa indiferent de vreme, voi fi veselă și voi avea marea.

O zi de luni

Tu ar trebui să o privești ca un început. Poți schimba ceva de azi. Poți chiar să îți dai peste cap șeful care e adormit cu o super performanță. Poți să îți surprinzi prietena cu un buchet de flori la servici. Poți să stai la bârfă cu colegii în pauza de prânz și să vorbiți despre prostiile făcute în weekend. Poți să faci orice.

Și ce dacă e luni? Vei lăsa ziua asta să treacă fără să faci ceva special? Te-ai gândit vreodată că noi lăsăm zilele de luni să treacă pe lângă noi doar pentru că ….”e luni și nu am chef”. Sunt 52 de zile de luni în 2015. Să zicem că din astea vreo 6 le ai libere – îți mai rămâne mai mult de o lună din viață în care tu te plângi că e luni. Cam nasoală matematica asta, nu?

 E o zi nouă

Nu te supăra pe mine că am plecat la mare. Supără-te pe tine că nu îți faci ziua frumoasă. Nu e nimeni responsabil pentru fericirea ta, tu ești de vină pentru starea în care te afli. Ceea ce înseamnă că tu poți să îți scoți fundul din depresie, letargie, lene și oboseală.

Știu că nu e simplu. Nu îți imagina că am rețeta fericirii. Pe aceea ți-o definești singur. Eu voi reveni pe blog cu povești, răutăți, recomandări. Ba chiar îți promit și un vlog cu răsăritul sau apusul. Încă nu m-am decis.

Eu sunt pe baricade. respiră. Ia o pauză și hai cu mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.