Ieri l-am vazut pe Superman :D (parodie la masculin)

Sursa foto

Sau era Batman? Sau Spiderman? Nope, ca ala era mai slabut putin.

Ma plimbam eu zambareata prin fata pe la sediul Bancpost de pe Calea Vitan, cu castile in urechi, bucuroasa de vremea frumoasa, muzica buna si pofta mea de viata. Si.. deodata…

PAC! Apare el!

Si am uitat si de muzica, si de soare si de lista de cumparaturi. El, Adonis, Poseidon sau Zeus.Staaaati! Asta cu Zeus merge.

Eu am 1,66m. Imaginati-va un EL la 1,85-chiar 1,90. Cu plete semi carliontate, prinse intr-o coada relaxata. Pana aici ok. Pasiunea lui pentru sala se vedea de la o posta. Avea spatele lat ca un dulap (ca sa citez si sa fiu fair:P) si oricate ganduri semi-cuminti de a fi dominata de un sifonier i-ar fi trecut prin cap oricarei fete, la orizont se vedea un tricou cu un V foarte larg care lasa sa se vada doua lucruri:

  1. S-a epilat pe piept, lucru ok, gusturile nu se discuta dar, din nefericire, parul incepuse sa ii creasca si se intrezareau niste… urme… Ori esti epilat, ori lasi pleata in vant!
  2. Era mai bronzat ca o pitipoanca!!!!!!!

Asa ca frumusetea de piept aproape negru si semi-epilat nu m-a dat pe spate. Am incercat pe cat posibil sa trec pe langa el fara sa zambesc. Dar am intors capul dupa el. Si nu era de bine.

Ma gandesc cu groaza sa nu intre de-a binelea in capsorul baietilor aceeasi tendinta spre superficial. Recunosc ca un tip mai bine facut va atrage intotdeauna atentia, ca ne place sa vedem si noi niste tricepsi, bicepsi si alte chestii dar nu asta va fi criteriul discriminatoriu pentru o tipa cu 1 neuron si jumatate. Iar un tip muuult prea lucrat ma duce cu gandul la doua chestii:

  1. o chestie mai mica
  2. o supradoza de steroizi

Amandoua sunt BIG NO-NOs! Si cu ocazia asta va fac cunostinta cu alt blog pe care il mai citesc. Pana acum v-am povestit de Oana, Cabral si Chinezu care nu mai aveau nevoie de introducere. Ei bine, el este Stefan si are niste sfaturi utile. Asa zic baietii la el pe blog iar eu ii cred. Asta ca sa nu ajungeti sa umblati ca niste sifoniere ambulante 🙂

PS: Poti sa zambesti acum..iar te-am recomandat:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.