Il iubesc pe Margineanu!

Da, da si iar da! Si o sa o spun de cate ori e nevoie. De ceva vreme (a se intelege mai mult de juma’ de an) imi doream tare, tare mult sa ajung la un concert. Cum pe toate anuntate pe Facebook le-am pierdut cu mare maiestrie, cum s-a anuntat “Dar din dragoste in vreme de criza“, hop am sarit si mi-am luat bilete.

Ma asteptam la …ceva diferit. Nu prea ma omor dupa Chilian din cauza povestii cu Ana Maria si nu prea intelegeam ce legatura e intre dragoste si bataie (decat vreo cateva palme peste poponeata, cu mare drag).. dar atata timp cat era Margineanu pe afis am zis ca se merita. Am avut locuri bune… si un spectacol .. hmmm, cum sa ii zic. Interesant.

Vedeti voi, dragii mei, l-am mai urmarit pe Margineanu in concerte live si .. m-am indragostit. Muzica e buna, atmosfera e super (fara manute in sus si haideti sa cantam impreuna), iar el e un super om cu umor. Asa ca pentru mine sa aud iar “Ma iubeste femeile” a fost una din experientele alea de-ti fac parul de pe maini sa se zgribuleasca. Trebuie sa recunosc ca m-au trecut fiorii si la “Zece” a lui Chilian. Doamne, cea mai.. cea melodie de amor!

Dar… Margineanu e Margineanu la 5 metri de tine, pe un scaun relaxat, cu ceilalti membri de la tobe/chitari si alte astfel de instrumente in spate. Spectacolul a avut o logica a lui, momente amuzante (gen scrisoarea unui tip catre tipa la care se gandeste cand se……intelegeti voi), momente care mi-au adus o stare de visare/indragosteala (nu scrisoarea, sigur:))). Dar parca ceva nu s-a legat. La final, dupa ce au disparut toti de pe scena, publicul in 20 de secunde era si imbracat si cu un picior spre iesire. Fara “inca un bis”, inca ceva. Au mai venit pe scena o data si au mai prestat o super melodie… dar totusi.

Asadar, de pus pe lista. De vazut Margineanu intr-un club. Si revin cu alte impresii de visatoare zambareata …incantata de acordurile de chitara si versurile nastrusnice.

One thought on “Il iubesc pe Margineanu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.