Între virgină și curvă

sex-virgină-curvă

Când eram eu mai mică, eram tare timidă în privința a tot ceea ce însemna sex. Și așa era și normal. Nici acum nu mă bag în discuții detaliate și savuroase a la fifty shades de femei frustrate pentru că eu consider că ceea ce faci în intimitate rămâne acolo. Mi se pare totuși că atitudinea femeilor vizavi de sex este…ciudată.

Toată ziua cu…sexul în gură

Sunt femei care, atunci când se întâlnesc, numai despre asta vorbesc. Uneori cu un lux mult prea mare de amănunte (nu, nu se discută niciodată clar despre dimensiuni, dragii mei), deseori cu un limbaj pitoresc. A îți trâmbița poveștile despre sex, indiferent dacă sunt cu happy ending sau nu, denotă o oarecare frustrare în privința vieții tale sexuale. E frustrare că e prea puțin sau că nu e destul. Sau simți nevoia să te lauzi. Și atunci nu ești cu nimic mai prejos decât tipii care se laudă că au tras-o nu știu cui, și, de fapt, au dat și ei din fund vreo 5 minute și asta a fost record personal.

Sex=poziția misionarului

Ajungem la categoria numărul doi. Femeile care îmbătrânesc degeaba. Sunt cele care vor privi sexul cu o anumită timiditate exacerbată și la 40 de ani. Bărbatul face totul, ele sunt veșnic inocentele cucerite. Sunt absolut oripilate de pronunția oricărui cuvânt mai porcos, sunt doamne care nu au cum să știe ce e un analingus. Și da, am dat google pentru că nu eram sigură cum se scrie.

Despre sex cu moderație

Atâta timp cât în viață bagi în tine slănină cu ceapă, icre de somon, o plăcintă cu mere și un cheesecake cu morcovi, nu văd de ce sunt femeile atât de înțepate când e vorba de a încerca ceva legat de sex. Vorbim de încercat, nu de a face din sexul oral un sport național. Refuză din start orice e nou și le-ar putea știrbi imaginea. De asemenea, atâta timp cât nu povestești prietenelor cât ai stat la baie după ce ai băut lapte stricat și cât ai stat după să cureți baia, nu văd de ce ai face asta când e vorba de sex. Ok, e o activitate plăcută, dar ține de intimiatea ta. Enjoy it și atât!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.