Iubirea face minuni. Aspiratorul Rohnson, și mai și!

Într-o zi el mi-a trimis poza asta pe WhatsApp. Neinspirată parțial, îmi venea să îi curăț una peste zâmbet, dar i-am iertat-o… bărbații nu au întotdeauna cea mai bună inspirație. Ba chiar m-am gândit că eu i-am fost muză. De fiecare dată când trecea prin vizită îl așteptam într-o poziție „gospodărească”… pe la bucătărie gătind ceva, prin sufragerie ștergând praful. Ce să mai…eram femeia modernă ideală!

Te vrea

Pisiceala de serviciu

Și a venit ziua…

„Pisic, vreau să îmi iau câine!”

furie
Sursă foto: classroomclipart.com

Ochii i s-au dat peste cap, din urechi îi ieșea fum și cu cea mai diplomată expresie a rostit doar atât:

NU!

„Dar eu vreau de muuuultă vreme…”, am continuat eu cu pisiceala.

„Ai deja 2 pisici într-o garsonieră închiriată și numai cu mochetă pe jos. Nu ai destul de strâns după ele?!”

Am pus botul și apoi m-am uitat șiret la felinele mele. „Las că tot ca mine fac!”

Intră în scenă câinele sau Distrugătoarea Pufoasă

Două săptămâni mai târziu, mă întorceam acasă cu acest botic minunat. Mică, pufoasă.. ce putea să meargă greșit? Cu pisicile fusese ușor… parcă era scris în codul lor genetic să se ducă direct la litieră.. blănoase nu prea erau. Cât de greu poate să fie un câine?

Nas de câine

Și a început operațiunea „Marea Pișăceală”… zile și nopți intense de training pentru a ghida câinele spre locul potrivit pentru a-și face nevoile. Voia? Nope. GPS-ul câinelui era setat fix pe mocheta pe care mă chinuiam să o spăl o dată la 3 luni și pe care o uram intens. Tot praful, părul și mizeria rămâneau prinse în flocoșteii aproape microscopici ai mochetei..aspiratorul meu o gâdila, o alinta romantic..tonele de praf le înghițeam tot eu.

Cum scapi de micul dezastru produs de câine?

A sosit și prima vizită romantică. Frecasem deja mocheta de prea multe locuri în toate zonele strategice. Folosisem un odorizant de cameră și lăsasem geamurile larg deschise…deși era noiembrie.

„Ai înnebunit?! Nu e vară.”

„Aeriseam și eu, pisic”, am zâmbit eu ruptă de oboseală de la lupta cu mocheta. Câinele era la veterinar la sterilizare.

„Ptiu, am scăpat vizita asta”, mi-am zis eu mândră.

Și a venit ziua… Apocalipsa! Mama ei de nenorocire! Cum îmi place spontaneitatea, s-a gândit să îmi facă o surpriză… o vizită pe la prânz cu un trandafir. Și atunci au dat ochi în ochi, nas în nas, bot în bot.

„Deci ți-ai luat câine până la urmă.”

Îl priveam vinovată de parcă mă prinsese flirtând cu altul. „Dar stai, că e casa mea, viața mea și sunt femeie independentă.”

„Da”, am răspuns eu fermă și mândră. Și atunci pufoșenia s-a gândit că ar fi bine să tragă un număr mic și un număr mare în ușa balconului. Ce-i drept, mai avea doar de trecut pragul până ajungea la păturică…

Am prestat repede operațiunea „curățenie de urgență” și am trecut la frecat mocheta privită cu atenție de prietenul mult prea uimit ca să mai zică ceva.

„O să se învețe afară”, am zis eu în timp ce broboane de transpirație îmi cădeau de pe frunte.

„Da, dar tu tot ai distrus mocheta omului…”

„Dar tu nu vezi cât am frecat aici?”

„Știi și tu că nu e de ajuns…”

Și nu am mai zis nimic. Amândoi suntem maniaci la capitolul curățenie.. nu că înnebunim la o pată, ci că ne place să fie totul curat și ne place operațiunea „lustruiește dezastrul”.. în acest caz era mai grav. Aveam o distrugătoare pufoasă.

Rohnson Aquatech R144, soluția salvatoare de la Marketonline.ro

A plecat și mi-am zis resemnată că poate să se supere.. Tot le rezolv eu. Și au mai urmat zile de frecat, dojenit câinele, direcționat către păturică. Mi se infiltrase mirosul până în cele mai nebănuite colțuri ale sinusurilor că nici nu îmi mai dădeam seama de diferență. Măiestria mea la curățenie….fusese învinsă.

Și a mai venit o vizită spontană. De data asta avea o cutie măricică după el. Mă gândeam că ar vrea să mă tranșeze și să mă bage acolo.

„Data viitoare când vrei totuși să faci o prostie, mai întreabă-mă ca să găsim soluții împreună.”

Mă uitam la el cu niște ochi mari.

Rohnson AquaTech R144

„Îl cheamă Rohnson Aquatech R144 și o să îți salveze fundul ăla simpatic.”

„Dar nu înțeleg”, am bâiguit eu..

„E un aspirator profesional care va face minuni – asta dacă nu vrei să mori aici cu praf și păr de animale. Are o super putere și va extrage tot ce nu poate face piticania aia a ta de aspirator. În plus, murdăria și microbii sunt filtrate prin apă. Te vreau sănătoasă – nu terorizată de alergii. Și nu, nu consumă mult – la 1550W nici nu o să simți la factură.”

„Dar….ai dat o grămadă de bani pe el, lasă-mă să îl plătesc.”

„Termină cu prostiile. Magazinul Marketonline.ro are aspiratoare profesionale și la prețuri accesibile. Te las să te joci cu el.”

A plecat și curioasă l-am desfăcut și m-am apucat de butonat. Avea de toate: functie de suflare, filtru  HEPA lavabil, recipientul cu capacitate de 15 litri..deja mă îndrăgostisem. Iar când am văzut periile, m-am topit pe loc: 5 erau la număr: perie pentru aspirare umedă,  perie pentru aspirare uscată, perie în formă de T, perie rotundă,  dispozitiv colțuri). Ce să mai vreau? Ah da, aspirarea umedă – fix de ce aveam nevoie pentru a curăța mocheta cu adevărat.

Timpul a trecut, câinele are GPS și nimerește balconul și iubește plimbările afară. Prietenul e în peisaj și tot îmi zice că nu-s întreagă, dar nici nu pleacă. Și eu zic că-i nebun dar e al meu.. iar aspiratorul face minuni în continuare! Așa că adoptați un cățel, aspiratorul minune vă salvează!

Articol scris pentru Superblog

 

One thought on “Iubirea face minuni. Aspiratorul Rohnson, și mai și!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.