Pentru iubitoarele de Otravă

Dragele mele,

În primul rând, nu săriți de fund în sus. Din toți cei care scriu despre dragoste, acest blogger se potrivea cel mai bine în titlu. Postarea asta nu e despre Don Juanii bloggeristici, să le trăiască condeiul și să tot scrie, să smulgă lacrimi și suspine. Postarea asta e despre voi cele care dați share în prostie.

Dragostea e cu probleme

Băi băieți, toată lumea suferă din dragoste. Acum că suntem gagici și mai sensibiloase, toate avem câte o problemă.

Ne este dor de un dobitoc care nu ne-a vrut. Ne e dor să fim răsfățate. Ne simțim neapreciate. Prietenul ne înșeală și noi rămânem ca fraierele lângă el. Toate suntem singure și visăm la un Jose Armando bine făcut, inteligent și cu propria lui afacere care să ne invite la o primă întâlnire pe plajă în Maldive.

Tuturor ne lipsește ceva! Mai grav este, în schimb, să îți lipsească mintea!

Nu mai abuza de butonul de share, obsedato!

Acum că am stabilit că nu ești singura care suferă, hai să mai stabilim un lucru. Am citit și eu Radu F. Constantinescu și, chiar și Otravă. Bine, recunosc la Otravă am rezistat 30 de secunde. Nu îți împărtășesc gusturile dar le înțeleg. Are Cabral niște postări care merg atât de la corazon că îmi schimbă feng shui-ul, zen-ul și chi-ul în 2 timpi și trei mișcări. Așadar, sunt om și înțeleg cum e să îți placă ceva atât de mult.

Hai să vedem acum de ce dai tu share:

1. ca să vadă el. ”Uite, dobitocul meu iubit, ce gândește alt bărbat. Tu de ce nu ești așa?”

2. ca să vadă el. ”Uite, porcul meu iubit, ce ar trebui să faci. Cât de mai clar de atât vrei să îți spun?”

3. ca să se prindă lumea că tu suferi. ”Oh, suflețel nebănuit de durere, ajutați-mă cu un like la depresia mea amoroasă.”

4. ca să vadă și prietenele tale și să suspine și ele.

5. ca să te simți tu mai bine că ai dreptate și meriți să fii apreciată.

Dar în principal ca să vadă el.

 

Nimănui nu-i pasă

Deși am și eu postări motivaționale și chestii de încurajare, de data asta trebuie să îți spun că te obosești degeaba.

1 și 2. Lui nu îi pasă de postările tale. Dacă e un tip puțin mai deștept, o să se prindă că la el te referi. O să îl doară în cot. Niciun tip cu vrea să fie ca Radu F, Otravă & company. Nici să fie comparat. Nici să i se țină teorii legate de asta. Nici să fie tras de ureche.

3 și 4. În timp ce un like de la prietene și un comentariu de genul ”here for you, sister” te vor face să te simți bine, adevărul e că nici lor nu le pasă. Dacă le-ar păsa ar pune mâna pe telefon și te-ar suna. Știi filmele alea pentru fete în care ele se aduna la cea suferindă acasă și fac petrecere în pijamale cu o sticlă de vin, înghețată și bârfe de susținere? Well, asta ar trebui să se întâmple. Altfel, interacțiunea online înseamnă doar că nu le pasă. 

5. Nu fi proastă! Postarea aia o să te facă să te simți bine timp de fix 5 minute. Tu ai probleme cu încrederea în tine. Înainte să dai share continuu la toate articolele, învață să te apreciezi tu pe tine. Iubește-ți fundul mare, râsul gălăgios, nasul cârn, personalitatea imperfectă. Dacă tu nu te apreciezi, de ce ar face-o el sau alții?

 

Acum că ne-am lămurit, încearcă să nu mai dai share în fiecare zi la vreun articol din ăla. Intră la dietă: 1 la 2-3 zile, până ajungi la maxim un share pe săptămână. Și asta mi se pare mult. Nu o să moară Otravă :))) Cum a sunat asta! Adună-ți mințile și fă ceva cu viața ta!

4 thoughts on “Pentru iubitoarele de Otravă

 1. George Pogo says:

  Eu am o problema cu altii decat Radu F si Otrava. Pe mine ma omoara Pony Toptamas si diverse site-uri telenovelistice (nu le dau numele ca nu vreau sa le fac publicitate :))) . Dar astea sunt varianta online a revistelor pentru fomei si a telenovelelor. Platitudini ieftine si generale.
  PS : Pe de alta parte ai pus si tu o poza ca sa atraga traficul 😛 Putin ironica (banuiesc) ce e drept avand in vedere continutul articolului. Semnat un carcotas ….

 2. Emil Calinescu says:

  Ca blogger nu e bine sa indemni lumea sa NU dea share. Poate interpreteaza ca nu trebuie dat share nici acestui articol :))

  Altfel, daca te va intreba cineva DE CE SA NU DAU SHARE LUI OTRAVA?, tu ii vei raspunde calm PT CA NU INSEAMNA NU. Asa-i? 😀

  • Petruța says:

   :))) Eu îndemn lumea să nu dea share excesiv. Aici e problema. Și eu citesc un blog zilnic dar nu dau share de fiecare dată. Mai lași o pauză și prietenilor de pe Facebook. Prea multă otravă strică :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.