La multi ani sau la coliva :)

Acum vreo ceva vreme am primit un mail cu abonare la un site, un site smecher care iti crea un fel de arbore genealogic si te si anunta la zile de nastere ca sa dai telefonul/mailul/facebook-ul de rigoare. Nu m-am abonat dar de atunci ei tot ma anunta de aniversari in familia mea si imi spun ca sunt membru in baza de date. Felicitari mie :))

Anyways, cu cateva zile inainte de 21 iunie primesc avertizarea: pac! aniversare! Sa ma ia rasul nu alta ca era vorba de ziua tatalui meu.. plecat printre…eu stiu pe unde o fi ajuns:)) anyways, de vreo 2 anisori nu isi mai sarbatoreste ziua de nastere ci ii facem pomenire 🙂 Frumos ar fi, daca intr-adevar vor sa le devin clienta, sa se updateze si sa imi transmita sincere condoleante sau la o coliva mai mare :)) Reminder cu vreo saptamana inainte de 26 mai ar fi super ca sa fac cumparaturile pentru biserica :))

Bun, azi nu va impartasesc din prea intelepciunea si umorul meu pentru ca eu chiar am o aniversare in familie: mamaaaaaaaaaaaaaaa:D Asa ca azi e party si muuuulta veselie 🙂 Iar voua va urez o zi de vineri minunata si sa nu mai stati atat de incruntati!

Dapai astia-s ai mei.. vii si veseli 🙂

Familia mea pe Tibru

3 thoughts on “La multi ani sau la coliva :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.