La multi ani?

Sursa foto

Neata romane,

Te simti bine azi? Ti-ai dori o tara ca afara? Ceva cum e la nemti, super organizare, totul corect? Sau cum e la americani, tara tuturor posibilitatilor? Tara asta e de rahat si te scarbeste. Avem niste politicieni de rahat iar eu imi permit azi sa las orice regula de bun simt deoparte. Macar azi. Ce naibii! Doar sunt roman! Ma sarbatoresc cum vreau eu!

Te scarbesc toate atat de tare incat atunci cand a inceput imnul national, cantat atat de frumos si insotit de 21 salve de tun, ai simtit nevoia sa huidui. Pentru ca asa e frumos! Pentru ca si-o merita cheliosul ala hot si mincinos. Pentru ca ei toti sunt de vina pentru stadiul in care ne aflam acum.

Hai sa iti spun ceva. Sincer, direct si din toata inima.

Esti un bou! Dar mare bou!

Nemtii si americanii au muncit sa ajunga acolo unde sunt acum (bine, americanii au furat creierele din Europa, dar bravo lor!) Nu a venit cineva sa le dea mura in gura solutia magica! Si nu, nici nemtii, nici americanii nu ne vor salva! Esti un bou pentru ca indiferent de ce politicieni am avea, era imnul!!!!!!!!!!!!!!! Imnul care iti spune sa iti trezesti aia 2 neuroni prinsi in panze de paianjen!

Iar pentru cei care au prins macar o strofa din imn, au uitat pentru o secunda de toate relele de la noi si li s-a facut pielea de gaina,

La multi ani!

Nu suntem toti rai, tara asta e frumoasa si avem si multe valori. Deschide ochii!

De aici numai zambete (putin amare ce-i drept, dar parca m-am eliberat)

2 thoughts on “La multi ani?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.