Lasa telefonul…..

Ieri m-a lovit iar dorul de bicla.. am iesit pe la mine, soarele stralucea frumos, pasarelele cantau.. etc, etc. Dar bineinteles ca dupa toata treaba s-a facut 4 cand am gasit timp si pana am ajuns eu in Tineretului soarele a disparut.

La intrare in parc, circulam eu regulamentar pe langa bicla, din dreapta o domnisoara mai tanara decat mine, cu ceea ce parea a fi un BlackBerry, tasta de zor si mergea fara nicio directie. Fara nicio directie, dar inspre bicla mea care se apropia periculos de ea:)) De vreo 2 ori, am fost in situatia in care eram cu nasul in smartfonul meu, schimband melodia, dar in general prefer sa ma uit prin jur. Merg prin aceleasi locuri, dar vad oameni diferiti, soferi nebuni in diferite moduri, lucrurile variaza de la un moment la altul oricat ti s-ar parea ca sunt la fel.

Nu sunt. De ce nu deschizi ochii? Lasa telefonul, uite-te in jur. Bucura-te de mirosul de toamna, mira-te de ce vezi in jur. Stiu ca par lacrimogena si sacaitoare dar frate, mai scoate-ti nasul din tehnologie! Nu poate egala ce vezi daca deschizi ochii.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.