Luni: unde e Superman?

Neataaaa lume adormita,

Aveam alta idee pentru postarea de luni.. dar.. totusi. E luni!!!!!

Pentru ca munca de dimineata mi-a facut bine la spirit.. am zis sa fiu scurta, zambitoare si sacaitoare ca de obicei. Iti mai amintesti ce voiai sa te faci cand erai mic? Astronaut? Medic? Superman? Mai tii minte cum visai sa salvezi lumea?

Ei bine, poate nu toti putem taia un om cu sange rece si sa umblam prin el ca prin castronul cu salata boeuf iar la final sa ne laudam ca am salvat o viata. Poate Superman e doar fictiune (oki, stiu si eu ca nu e real, dar poate Mosu’ este:P). Dar e ceva. Un lucru care tie iti place sa il faci. La care crezi ca ai fi bun. Care ti-ar aduce zambetul pe buze. Care ti-ar da satisfactia aia draceasca ..stii tu.. aia ca pentru o secunda tu ai salvat lumea.


Azi vreau sa iti amintesti de asta. Si maine. Si poimaine. Pentru ca deseori suntem prea grabiti, prea asaltati de grija banilor, de faptul ca trebuie sa ne luam o casa, o masina, sa ne crestem copiii. Si uitam de ceea ce ne place. Ideal ar fi sa avem jobul pe care l-am visat. Dar, din nefericire, multi aleg cariera pe baza castigurilor si a cerintelor pietei. Realist, da! Dar parca putina placere pentru ceea ce facem nu strica.

Nu il omori pe Superman-ul din tine. Gaseste-ti timp si pentru el. Nu azi poate pentru ca e luni si avem o scuza, dar mai ai inca 6 zile la dispozitie.

Si zambeste:) E o noua zi!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.