M-am îngropat în muncă

îngropat-în-muncă

Pentru că așa am simțit că e mai bine. Eram furioasă, tristă, dezamăgită și nu aveam în ce direcție să îmi canalizez aceste energii…pozitive. Să le las să mă consume nu era o idee foarte bună așa că m-am îngropat în muncă.

Munca mea, iubirea mea

Iubesc ceea ce fac și nu aș renunța în veci la a face un job cu plăcere. Nu curge lapte și miere și mi se pare că partea financiară nu compensează corect cât muncesc dar asta doar mă ambiționează mai tare. Trag tare, se văd efectele. Bani mai mulți, oameni fericiți. Munca mea îmi aduce muuute satisfacții. Așa că, într-un moment de maximă dezamăgire a vieții mele, munca a fost „nevasta” perfectă. Eu trag tare, ea e cot la cot cu mine. Munca îmi aduce zâmbete, nu mă dezamăgește, mă unge pe suflet și îmi redă încrederea în mine. Am rezultate și simt că ce fac eu nu e în zadar.

De aceea a fost ușor să mă retrag în muncă. Pe cât de mult trăgeam, pe atât de bine era. Ideile au curs, o parte au fost și implementate, deja businessul a luat-o înainte. Au fost multe zile în care am picat frântă, zile în care mi-am mâncat ficații pentru că toată lumea voia ceva, zile în care simțeam că nu mai pot. Am alergat ca înecata, am tras tare de parcă erau ultimele lucruri pe care trebuia să le fac. Aproape nimic nu rămânea nerezolvat. Și le-am făcut pe toate aproape mereu cu zâmbetul pe buze.

Să scoatem capul la suprafață

M-am îngropat în muncă și a fost remediul de care aveam nevoie. Mi-a trasat calea mai bine, m-a ambiționat și mai tare, m-a făcut să zâmbesc de multe ori. Dar pentru a merge mai departe ai nevoie de minte clară, nu de capul băgat în nisip ca un struț. Am nenumărate satisfacții sufletești dar munca e doar un domeniu care îmi aduce fericire. Și niciun om, oricât de workaholic ar fi, nu poate fi întreg doar cu munca lui. Dacă te păcălești în continuare cu asta, te anunț că ești în stadiul de negare. Nu suntem făcuți doar să muncim. Avem nevoie de prieteni, de aventuri, de familie, de iubire, de nebunie. Și fiecare își stabilește dozele.

Iar eu am nevoie de mine, cu mintea clară – gata să merg și mai sus cu afacerea, cu zâmbetul pe buze- gata să aduc o doză de nebunie în viața mea, cu inima deschisă-gata de noi aventuri. M-am îngropat în muncă dar de azi contez și eu.

Hai să trăim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.