Ma fac om serios

Si v-am anuntat. Oficial. Pe blog. Mai serios de atat nu se poate. De vreo 2 luni ma bate gandul sa imi fac carti de vizita. Si am studiat oferta. Dar am tot amanat. Pentru ca gandurile mele erau altele. Sa imi iau carti de vizita pentru oameni seriosi. In vreo 2 saptamani, daca totul imi iese cum trebuie, imi fac PFA. Am umblat 2 saptamani dupa semnaturile vecinilor, ce-a fost mai greu a trecut. Asadar, in curand ma fac om mare!

Un om mare are nevoie de carti de vizita. Mare, mare, mare nevoie! Ce sa scrie pe ele? Freelancer, babies! Ca asta sunt! Freelancer cu tone de idei, vreo 2 proiecte de pus in practica in toamna (ca nu scapati asa usor de mine) si multe planuri! Cum nu prea imi plac lucrurile clasice si deja mi-am bagat nasul prin oferta de carti de vizita, mi-au facut cu ochiul cele pe suport de plastic. Arata demential 😀 De vreo juma de an ma tot intalnesc cu lume si mi se mai cere cate un numar de telefon. De fiecare data, ma faceam mica – parca reteta perfecta includea sa scot din geanta o super carte de vizita insotita de zambetul meu memorabil. Tanaaam!

Asa ca acum imbin utilul cu placutul.  Advice Media are campanie pentru bloggeri. Mai jos va dau informatiile de rigoare, cu copy-paste-ul de la ei ca sa nu uit ceva 🙂

Ce trebuie sa faci?

 Scrie un articol pe blog avand ca idee principala cartile de vizita (de ce iti doresti carti de vizita? ce carti de vizita preferi? cum le vei folosi? etc).
 Pune un link in articol  pe expresia carti de vizita.
 Trimite link-ul articolului tau catre marketing [@] advicemedia [.] ro.
 Oferta este valabila pentru blogurile pe domenii proprii, cu minimum 3 luni vechime, actualizate cel putin o data pe saptamana.
 Profita de oferta noastra pana pe 7 august si promoveaza-te prin carti de vizita din plastic sau transparente.

Daca te grabesti sa pleci spre munte sau spre mare, te ajuta si cu partea grafica. Astfel, pe site, gasesti o serie de modele de carti de vizita concepute special pentru imprimarea pe plastic alb sau transparent.

Acum eu zic sa ii testam ca eu as mai avea de facut carti de vizita si pentru site-ul de engleza si pentru cel de germana. Sa inceapa distractia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.