Madalina Ghenea si Gerard Butler au fost la Babele! OMG!

OMG! OMG! Ca eu am fost inaintea lor. Marti eram la Babe. Ei au fost in weekend. A fost vreun paparazzi dupa mine? Nu. Am aparut eu la stiri? Nu. Mi-a dat cineva vreun premiu ca am urcat pana la Cruce? Nu. Mi-a verificat cineva continutul stomacului sa vada ca am mancat un delicios bulz ciobanesc si papanasi? Nuuuuu. Pai e frumos? E frumos asa?! Ce-i cu discriminarea asta?Eu la Sfinx

Asta vad la stiri de 3 zile. Ca au urcat doi oameni pana la Babele, am vazut platourile cu mancare pe care le-au comandat si camera in care au stat. Mai ramanea ca ProTV-ul sa imi arate aseara la stiri si toaleta ca se rezolva totul. Stire demna de jurnalul de ora 19.00. Si Vai! Gerard Butler a semnat in condica pensiunii, mentionand ca i-a placut. Un gest de politete si extrem de bun simt.

Ce pacat ca au plecat certati cei doi indragostiti. Din surse sigure, era vorba de mediatizarea excesiva. Sursele fiind cei la care Butler si Ghenea au stat la Bran in ultima noapte si care i-au auzit certandu-se in engleza. La nivelul nostru de engleza, sursele au reprodus binisor cuvintele auzite prin peretii camerei.

Asta e stire. De pus in jurnal 3 zile la rand. Si saracii aia 2 voiau si ei 2 zile linistite la munte, in care sa se scobeasca in dinti dupa un mic din carne de cal, sa faca o poza cu oile (am si eu, sac!) sus la Babe si sa doarma pe iarba verde cat e aerul proaspat. Se poate? Nuuuuuu.

Oi la Babe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.