Margineanu e demențial!

Stiu, am mai zis-o. Shut up! E blogul meu, imi fac de cap.

Saptamana mea a inceput demential de bine cu Margineanu. Il vanam de ceva vreme dupa ce, tot anul asta, l-am vazut la Sala Palatului. Afis ochit in oras (nu de mine:P), luat bilete online si ridicat bilete cu 3 zile inainte de concert ca, deh, lenea-i mare sa ajung pana la Unirii.

Concert Margineanu Patria

Știu, am mai zis-o. Shut up! E blogul meu, îmi fac de cap.

Săptămâna mea a început demențial de bine cu Mărgineanu. Îl vânam de ceva vreme după ce, tot anul asta, l-am văzut la Sala Palatului. Afiș ochit în oraș (nu de mine:P), luat bilete online și ridicat bilete cu 3 zile înainte de concert că, deh, lenea-i mare să ajung până la Unirii.
Am prins locuri.. să le zicem bune. Eram practic pe scenă (cu dezavantajul de rigoare că îmi intra lumina de la un reflector fix în minunățiile astea de ochișori, dar să fiu eu o haimana dacă mi-am mai dat seamă de asta în timpul concertului). Oamenii ăștia abia se întorseseră de la Satu Mare. Mai târziu am citit pe Facebook prin ce pățanii trecuseră. Dar oamenii ăștia, pentru că sunt niște super oameni, au cântat demențial.

Vioară .. l-aș asculta pe nenea ăla de la vioară non stop! Ce să vă mai zic? Frate, Mărgineanu și ai lui sunt demențiali! Dincolo de melodiile culese sau scrise de Mărgineanu, oamenii aia fac un live de zile mari și, dacă îi prinzi în vervă, și îți bagă un instrumental de genul ăsta…..nenea de la tobele mici (sunt incultă muzical, răbdați cu mine), de data asta era într-un tricou negru: merge, merge.. mmmm:)) Margineanu și ai lui  îi dau pe spate pe toți..

 

Morala e: ieșiți din casă, frațiiiilor și duceți-vă la un Mărgineanu. Mă bateți după dacă nu v-a plăcut nici măcar un pic 🙂

Concert Margineanu Haimanalele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.