Mi-a cazut o piatra in cap

Alt titlu mai inteligent nu am gasit pentru ca fix asta s-a intamplat.

Am coborat ieri pana la cofetarie sa imi iau o prajitura. Shhhh, anorexicele nu au voie sa comenteze: NU, nu era pedeapsa Celui de Sus ca mananc prea mult dulce. Ies din lift, cobor scarile, trec de usa de la intrare, cobor scarile si BUM! Ma loveste ceva in cap. Merg mai departe doi pasi, injurand ca vecinilor cine stie ce le-a scapat de la balcon. Ma uit in sus si nu o vad decat pe mama care tipa ceva.

Ma durea atat de tare capul si aveam atatia draci (de fapt, ei saracutii, erau de dinainte dupa cum v-am scris pe blog). Dupa ce ma calmez, cu gandul de a ma duce totusi dupa prajitura, tip la mama (care era la etajul 6): “Ce eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?” “Au cazut niste pietricele de mai suuuuuuuuuuuuuuus”.

Pietricele?! ca s-au simtit ca un ghiveci intreg cazut fix in capsorul meu. Pentru ca imi explodau neuronii, ma mai loveste un strop de inteligenta sa cercetez locul impactului. Se umplu degetele de sange asa ca renunt la prajitura si ma duc sus. Mama se sperie cand afla ca pe fiica ei incapatanata a lovit-o pietricica. A facut 3 ani de medicina si a avut grija si de bunica vreo 3 saptamani inainte sa moara de cancer, a facut injectii, dar tot i se face pielea de gaina cand ne lovim noi doi (eu si fratele). Mamele astea :))

Anyways, 5 minute in fata oglinzii si ceva apa mai incolo descopar cat am fost de norocoasa. M-a palit pe partea dreapta a capului, pe lateral, s-a dat pe capsorul meu ca pe derdelus asa ca am o zgaritura de sus pana la ureche:)) iar in locul impactului buba e mai mare.

Nu, nu am fost la spital si as vrea sa nu ma contraziceti pe tema asta. M-am contrazis destul cu eleva de la meditatii care a venit la 15 minute dupa intamplare si care se mira ca pot spune atatea glume. Am facut poza vinovatei, o sa pun afise in bloc sa stie si altii ce-i asteapta. Si oi ajunge si pe la doctor….pana de ziua mea:))

Sunt un bun cetatean
Sunt un bun cetatean

PS:

Sper ca acest mic incident sa nu imi afecteze prea tare creativitatea pe blog. E de ajuns ca nu pot sa dorm pe partea dreapta:))

PS2:

Cand apareau stiri cu nu stiu ce tanti care a murit dupa ce s-a desprins o bucata dintr-un bloc si i-a cazut in cap ma gandeam : “Hai mai, in pisicii mei, care sunt sansele?” :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.