Mi-aș dori

mi-aș-dori

Lista-i lungă dar mi-aș dori:

Să câștig la loto, nu foarte mult, doar cât să îmi cumpăr o casă și să investesc ceva bani în businessul meu.

Să pot să fac orice parcare laterală îmi doresc.

Să îl aduc pe Tomată înapoi.

Să dansez măcar de 2 ori pe săptămână.

Să am o perioadă ca în Sweet November.

Seara la 10 când termin munca să vină la ușă un tip drăguț, singur și puțintel deștept și să mă ia vreo 30-45 de minute și să mă omoare..cu exerciții. Să transpir de nu mai pot și să mă bag la somn fericită. Da, cât mi-aș dori un antrenor de fitness care să mă mai motiveze și pe mine.

Să pot să dorm măcar o zi pe săptămână până la 8.30.

Să îmi spele cineva mașina – eu mă plictisesc.

Să plec la munte vreo 2 zile.

Să „închiriez” un tip pentru all the basic stuff dar fără complicațiile pe termen lung :))

Să am fundul din clasa a X – a.

Rețeta pentru o dimineață frumoasă

Mi-aș dori să se îndeplinească toate, deși unele sunt nerealiste :)) Dar nimic nu este imposibil. Nu am cerut să pot zbura. Bine, aia cu antrenorul de fitness e cam nerealizabilă dar a girl can dream, nu-i așa?

Azi mi-am început dimineața la un mod mai zâmbitor. Mi-am exersat puterea de a visa cu ochii deschiși înainte de a mă da jos din pat. Recomand a se începe diminețile cu 5 minute de stat în pat în care să vă gândiți la ce vă doriți. Într-o dimineață ar fi cum mi-aș decora eu casa mea sau cum mi-aș împărți banii de la loto. Azi am ales să mă gândesc la ceva mai realizabil și mai în tentă masculină.. Înțeleg de ce bărbabților le place să înceapă diminețile cu ceva „acțiune”, te motivează olecuță. Eu am ales varianta fără efort așa că, dragele mele, e ok să dedicați 5 minute dimineața visării cu ochii deschiși. Obligatoriu să nu fie fantezii cu actualul sau cu unul din foștii prieteni. Se duce magia.

Vă las  cu cei de la The weekend. Melodiile lor întotdeauna mă duc cu gândul la .. sex. Așa ca să vă inspire dimineața. Poate ne iese și de vreo 10 minute de exerciții :))

Mi-aș dori să încep toate diminețile cu zâmbet.

 

 

4 thoughts on “Mi-aș dori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.