Mici la Mac? Se poate!

Imi plac micii…Imi place si Mac-ul de 2-3 ori pe an. Nu de alta dar daca mor as vrea sa nu imi gaseasca oasele putrezite dupa 7 ani dar hamburgerul sa fie intact in stomac. Dar mici si Mac? Adica…. din toate traditiile romanesti asta gasim la Mac?

In mintea mea ingusta, din nefericire, asociez mult iubitii mei mici cu gratarele infinite de 1 mai, alaturi de juma de magazin de bere, burtile mari ale barbatilor care pazesc gratarul (barbatii nu burtile) si romancele de peste 40 de ani care au uitat sa fie femei si stau la un facut de salata si o bere ca intre ladies. In rest, imi plac micii si am fost la gratare mai atipice romanesti. Simpatice, fara manele pe fundal, pe malul unei ape, fara sa lasam PET-urile de 2 litri de bere in urma si sa surzim pasarelele din padure cu manele de salam cu parizer.

Cum sa promovezi micii mai bine decat prin imaginea romaneasca clasica….dovada pe youtube. Poate de aia nu sunt atat de incantata. Pentru ca e tipic romanesc.. nu atat de nedelicat in spotul Mac-ului dar anyways, in mintea mea asocierea a fost facuta.

 

Pana cand romanii nu o sa faca gratare civilizate si pana cand mic-ul nu va avea un pr mai bun, nu sunt prea incantata de McMic. Dar sunt 90% sigura ca va avea un real succes. M-ar tenta in schimb ideea de a lua un McMic si de a-l lasa la pastrat la intrecere cu un hamburger……Oare porcul nostru bate la fund hamburgerul?:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.