Micile gesturi conteaza….

Sursa foto

Intr-o relatie si nu numai. Asta e o postare raspuns la toate strambaturile, grimasele si obiectiile baietilor pentru 1 si 8 martie. Si o lectie de invatat pentru fete!

Ce nu imi place mie este ca baietii (aia care pot) se simt obligati de .. societate, traditii, reguli sa ia un ceva de 1 si 8 martie. Asa ca eu, in calitate de reprezentanta a sexului… slab si frumos:)) de obicei ma simt aiurea cand primesc. Pe de alta parte, ma si enervez daca nu primesc. Pentru ca asa e femeia, vesnic nemultumita. Dar cumva reusesc sa aduc un echilibru si ma gandesc la celelalte gesturi de peste an. Daca baiatul e atent doar de ziua ta, 1 si 8 martie si un Valentine’s sau Dragobete, atunci e nasol. Dar daca din cand in cand, fara nicio ocazie apare cu cate un ghiocel pierdut, un trandafir rosu, o imbratisare fix cand ai nevoie, niste cuvinte scapate spontan dar care merg la suflet, atunci e de bine!

De 1 martie apropo se sarbatoreste venirea primaverii, nu e cu “la multi ani” dar meritam un ghiocel si un martisor pentru ca, teoretic, noi suntem primavara pentru voi. Si sper eu si vara fierbinte atunci cand trebuie:P Vad atat de multi oameni plictisiti..nu mai au rabdarea, dorinta, imboldul de a-l suprinde pe celalalt. Poate zilele astea ar fi o scuza destul de buna sa faceti ceva diferit.

Si acum e randul fetelor la portia de bataie de azi! Am luat prin sondaj cateva si le-am reamintit ca teoretic 9 martie sau 5 mai (la initiativa Bergenbier) sau pe 19 noiembrie – toate astea sunt Zile ale Barbatilor. Din nefericire pentru ei, nu s-au hotarat asupra unei singure date. Acum vad ca UNESCO vrea sa introduca 12 martie, pe cand 19 noiembrie se sarbatoreste in zeci de tari. Anyways, ideea e ca cele mai multe fete pe care le-am intrebat au ridicat din umeri cu un sictir admirabil in genul “eee.. ce le trebuie ziua lor”. Mi-a sarit mustarul. Adica atunci cand e vorba noi sa depunem ceva efort, nu se poate?

Si apropo, cei mai multi nu isi doresc nimic special. Nu viseaza la diamante si cine romantice. Vor sa se relaxeze cu o bere cu prietenii. Da, din nefericire, vor o pauza de la iubite. Si ii inteleg. Si eu zic ca merita. Lasa-l sa leneveasca o zi, lasa-l sa stea cu prietenii si sa comenteze ultimul gol din meci. Doar lasa-l. Fa-ti o zi cu prietenele. O zi de spa, urmata de shopping. Sau shopping si spa. Iti garantez ca a doua zi vei avea parte de ceva aventuri in… dormitor. Sau poate incercati altceva in afara de pat.

E nevoie de aceste gesturi mici pentru a tine o relatie pe linia de plutire.. si mai ales e nevoie sa fie apreciate. Fara astea…. well, fara astea am vazut destule relatii amortite. Iar eu de asta fug.

De aici, numai zambete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.