Munte sau mare?

Nu stiu de ce va pun voua in carca o asemenea dilema ca eu am apucat sa le bifez pe amandoua. Scurt, la obiect, dar cu momente de fericire 😀 Asadar, super vacanta.

Melancolie la Marea Neagra
Melancolie la Marea Neagra

Marea imi place seara sau dimineata, cand sunt singura cu gandurile mele. Stam noi 2 de vorba, sau mai bine zis eu cu personalitatile mele multiple. Imi place sa dorm putintel pe plaja si sa ma balacesc o zi intreaga daca se poate. Am prins-o curata anul asta (uimitor!), nu ca in Grecia, dar pentru performantele noastre marea a fost foarte primitoare, cu mine cel putin. Nu imi place niciodata cand e super aglomerata, cand calci numai pe prosoapele oamenilor sau atunci cand nu gasesti loc pentru un amarat de prosop (a se vedea Mamaia unde toata plaja e plina de sezlonguri).

…..

Dar…..

Muntele….

Muntele e iubirea vietii mele. A nu se intelege ca o sa ma vedeti catarandu-ma pe nu stiu ce varf sau ca voi face niste super trasee. Nu am avut bafta pana acum sa imi dezvolt acest exercitiu si conditia fizica nu ma ajuta prea tare. Iubesc muntele de la prima serpentina, il iubesc de la prima adiere de aer curat, primul varf vazut printre nori, primii copaci vazuti din departare. Muntele e ca uriasul ala din desene de te ia in brate si iti alina toate gandurile. Te intelege si poti sa urli cat vrei pe traseul spre Cruce. El o sa inteleaga. Si asa m-am laudat ca, in sfarsit, am ajuns la Cruce. Voiam dintotdeauna sa fac asta dar nu am avut bafta.

Dupa ce am coborat de la 1400 pana in Busteni pe partie dupa o noapte de ploaie
Dupa ce am coborat de la 1400 pana in Busteni pe partie dupa o noapte de ploaie

M-a prins putin si ploaia, am urcat si am resimtit jumatatea de fabrica de Cola din mine, imi venea sa ma palmuiesc pentru toate clipele in care mi-a fost lene sa fac miscare dimineata si mi-am zis “las, alta data” si mare mi-a fost inima cand la coborare m-am intalnit cu un grup de tineri (:)))) da, am voie sa spun asta). Dupa 30 de minute de mers, ma intrebau daca mai e mult pana sus. Ce bine m-am simtit!

In drum spre Cruce
In drum spre Cruce

E demential sa faci un dus fierbinte in timp ce pe geamul de la baie se vede ploaia maruntica si muntele. Ce sa mai, muntele imi merge direct la suflet!

Am ajuns la Cruceeee!
Am ajuns la Cruceeee!

Cum e pentru voi?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.