Muzica exclusiv in 2.0? Se poate!

Lumea intra si iese din relatii pe Facebook, trecerea de la “it’s complicated “la “in a relationship” e primita cu aplauze iar statutul de single iti aduce cu siguranta ceva comentarii de genul “frumoaso, nu vrei sa iesim la o cafea?”. Vedetele isi fac poze cu ele “naturale” si ne trezesc asa frumos de dimineata, unii chiar si divorteaza online. Putini insa aleg blogurile pentru promovare si e pacat. Iar in ceea ce priveste muzica romaneasca, putini sunt cei care au ceva de aratat si doar cativa sunt maestri in a se folosi de online pentru a-si atrage fanii.

Asa ca am ajuns sa apreciez inovatia, ideile curajoase si de ce nu traznite, intr-o lume in care creativitatea e pusa pe primul loc dar in care cei mai multi se folosesc de aceleasi tipare. Imi pare rau dar nu pot sa incep vestea cu: Senzational! Socant! Nemaivazut!.. ci doar cu atat:

Avem o noua prezenta in lumea muzicii: Aylin. Poate o stiti de la PRO. Nu stiu pe unde a stat ascunsa, important e ca she’s back, canta (si sper eu ne incanta) si are curajul sa se lanseze prima data prin blogosfera. Nu tu radio, TV, Facebook. A ales bloggerii. Eu am ascultat deja melodia live (nu m-am putut abtine sa nu vad ce recomand).. si suna.. dar mai bine ce-ar fi sa discutam maine? La orele 12.00 fix, pe blog aici veti gasi videoclipul.  Pana atunci, sa va tachinez putin:)


 

 

 

One thought on “Muzica exclusiv in 2.0? Se poate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.