Ne vedem la Webstock!

 

Pentru al doilea an, nah! sunt iar blogger acreditat la Webstock. Veștile bune au venit fix cât eram eu în vacanță astfel că m-a văzut Bacăul sărind în sus cu telefonul :))

Și era să ratez și marea acreditare – uitasem să confirm că pot ajunge :)) Oare să am ceva mai bun de făcut pe 26 septembrie? Nope, o să mă găsiți la Webstock la JW Marriott Grand Hotel cu nimeni altul decaaaaaaaaaaaaat…neah, că iar o să vrea link. Cu mai mulți fellow bloggers. Unii vor pișcotări, toată lumea o să facă live blogging, cei mai mulți o să fim cârcotași :)))

Până atunci, ne întâlnim pe aici 🙂 Și mai jos – o bucățica din comunicatul de presă:

 

Comunitatea online locala isi da intalnire anul acesta la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, ce se va desfasura la JW Marriott Grand Hotel, pe 26 septembrie 2014. Totodata, s-a dat startul inscrierilor la conferinta si a inscrierilor la Webstock Awards, competitia care aduce in prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate in ultimul an, in Romania.

Proiectele si campaniile pot fi inscrise in competitie gratuit in perioada 15 iulie1 septembrie, intr-una din cele 12 categorii ce vor fi jurizate de un grup de practicieni in marketing, comunicare, digital, social media si mobile.

Categoriile anuntate in cadrul acestei editii sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications,  Corporate Blogs, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.

In competitie pot participa doar proiectele care nu au participat in cadrul editiilor precedente Webstock Awards, iar un proiect poate fi inscris doar intr-o singura categorie. Jurizarea include o etapa de preselectie, ce se va desfasura intre 3-8 septembrie si notarea finala, ce va avea loc in perioada 9-19 septembrie.

 Pentru mai multe detalii despre inscrierea proiectelor la Webstock Awards 2014 accesati linkul: http://webstock.ro/premii/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.