Ne vedem la Webstock!

Daps, my dears, cu mare bucurie in suflet si niciun pic de modestie, va dau vestile bune: sunt Blogger Acreditat la Webstock 2013!!!!!!

Cum s-a intamplat minunea? Eram marti in timpul unei meditatii online si dau sa verific si spam-ul pe Gmail. Pac! In spam era un mail frumos cu subject: confirmare invitatie participare Webstock 2013. Imi sta inima in loc, deschid, vad primul rand:

“Felicitari! Suntem bucurosi sa te anuntam ca ai fost ales Blogger Acreditat la Webstock 2013!”

Mai sa tip si sa sar in sus dar… nu se putea. Nu citesc restul de informatii, apas pe butonul de “not spam” si ma duc pe label-ul de inbox. Nu vad mailul. Ma uit cu atentie. Mi se taie respiratia. In cele vreo 15 mailuri cu lucruri de rezolvat nu il vedeam pe cel de la Evensys. Ma gandesc pentru o clipa ca am apasat “delete forever”, dau sa omor gmailul ca are niste icon-uri in loc de cuvinte clare pentru prosti, in trash nu era si oricum spam-ul sters e disparut pentru totdeauna, nu mai trece prin purgatoriul Trash-ului.

Imi revin, ma concentrez, dau un refresh, apare si mailul cu vestile bune 🙂

Asadar, pe 27 septembrie unde o sa fiu eu? La Marriott Grand Hotel Bucharest, la a sasea editie de Webstock, organizata de Evensys si Vodafone. In prima parte o sa ma delectez cu doua sesiuni de conferinte inedite si cu experiente de succes, apoi am de ales dintre 3 micro-evenimente specializate, Blogging, Communication și Mobile (ia ghiciti acum la care as vrea sa ma duc :P). Seara avem Webstock Awards, unde vor fi premiate cele mai creative proiecte online si apoi party-ul organizat de Staropramen.

Si sa nu uit avertismentul de rigoare: va tin la curent!

 

2 thoughts on “Ne vedem la Webstock!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.