Nu iti sunt prietena!

Sursa foto

Stiu ca par o persoana buna. Crezi ca sunt una din fetele bune, care sare din pat la 12 noaptea si te ajuta daca ai probleme. Par ca pun suflet in tot ceea ce fac. Sunt saritoare. Sunt un mic fraierici.

Iar eu iti zic acum clar: TE INSELI! Eu nu cred ca sunt atat de buna. Ba chiar sunt foarte bitchy deseori. Imi place sa lansez ironii, deseori sunt rea.. de dragul de a fi rea. Dar macar imi dau seama cand depasesc linia si imi cer scuze. Sau niste scuze.

Presupui gresit ca te voi ajuta. De ce as face-o? Tu m-ai ajutat pe mine? Si nu ca e regula ajutorului reciproc… dar de ce te-as considera prieten? Doar pentru ca ne avem reciproc in lista de facebook? Holy crap, asta e putintel cam.. prea putin.

Prietenie

Nu te baza pe mine. Sa nu ai impresia ca din plinatatea bunatatii mele eu o sa bag mana in foc pentru tine.  Chiar daca as fi atat de buna pe cat crezi tu, de ce as ajuta asa de nebuna? Pentru ca sunt buna? Hai sa iti explic: oamenii aia de o bunatate incredibila sunt putini. Eu cunosc 2. Restul sunt buni si cu multe suturi in fund luate la activ. Suturi care i-au facut mai duri. Asa ca asta cu bunatatea mai pica din cand in cand.

Sa nu sariti de fund in sus la postarea asta. E doar o clarificare dupa ce am fost unfriended again pe fb pentru ca .. am dezamagit pe cineva.  Iar eu am fost o lady. Pana la o limita 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.