Nu mai există legume ca altă dată

Visez la o roșie cu gust bun și dulce, mere care să nu fie perfect rotunde și roșii, ci zemoase și tocmai bune de plăcintă, la morcovi care nu sunt tăiați la indigo. Visez la agricultură ca la bunici.

Propria mea grădină

Mi-a trecut prin cap deseori să îmi iau casă și să am o mini grădină în spate. Măcar așa nu voi da vina pe alții pentru faptul că legumele nu sunt sănătoase, mi-o fac cu mâna meaJ) Știu că munca în grădină presupune efort iar eu și acum mă mir cum supraviețuiesc plantele mele de apartament dar zău de nu aș încerca să mă joc de-a mini agricultoarea. Trebuie să recunosc că lista de cumpărături ar fi cam lungă și, uneori, amuzantă. De exemplu, știați de motosape? Nici eu, dar trebuie să fiu echipată cum trebuie.

Iar ca viitoare posesoare de grădină, cred că aș începe partea de agricultură cu niște bulbi de flori. De ce nu? Grădina trebuie să arate simpatic. Știu, o să spuneți că am o atitudine total neprofesională. Recunosc, dar îmi place să văd partea distractivă din orice.

Ajutor profesional pentru agricultură

Dacă ești un agricultor la început de drum, sigur ai nevoie de ceva consiliere. Cum altfel să obții culturi de calitate? Prețurile nu trebuie să te ducă la infarct și, cu siguranță, este mai bine să găsești toate produsele de care ai nevoie într-un singur loc ca să nu te plimbi de nebun. Dacă pui în plus și posibilitatea de a obține finanțare, ai obținut magazinul perfect cu soluții pentru orice problemă.  Apropo, nu vorbeam de iluzii. Chiar există un astfel de magazin, proaspăt lansat în online la finalul lui 2015: www.ogorul.ro. Studiază-l, vizitează-l și testează-i livrarea! Și trimite-mi și mie niște roșii bune la pachet, mai durează până o să am eu grădina mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.