Nu mai exista tipi buni

Sursa foto

Aud asta mult prea des, inclusiv de la persoane apropiate. Nu cred ca ati vrea sa imi vedeti mutra cand aud asa ceva. Nici monstrul cel mai infricosator din filmele de groaza nu se poate compara cu mine.

Pentru ca cine spune asta habar nu are ce zice.

Pentru ca asta e o aberatie.

Pentru ca asa ceva nu este adevarat.

Acum nu cred ca sunt eu cea mai norocoasa fata din univers si am cunoscut numai baieti buni. Care sunt sansele? Dar am cunoscut o gramada. De fapt, stau acum si scormonind prin amintiri, incerc sa imi dau seama cati dintre ei puteau fi incadrati la exemplare proaste. Nici unul. Nici macar despre cei care mi-au frant inima nu pot sa spun ca sunt tipi rai.

N-am innebunit. Nici unul nu era un tip rau. Ca s-a intamplat sa fie asa, ce pot sa zic, life’s a bitch. Sunt experiente din care am invatat cate ceva. Ca pe minim unul l-as plesni oleaca in virtutea lacrimilor varsate, asta e alta idee. Dar chiar si asa….Stiu baieti de au trecut din floare in floare, de prosteau femeile online si le picau alea in pat in 2 secunde, baieti care au fraierit fete (motiv pentru care si-au luat ceva replici ironice), dar stiau sa aprecieze o fata atunci cand era cazul. Si nu ma urc in corcodel, cum spune mama, ca nu e vorba de mine, dar respectau fetele.. atunci cand isi dadeau seama de calitatea lor.

Poate ca nu e drept ceea ce spun si imi asum injuriile de rigoare din partea feminina. Ca s-au culcat cu o gramada si nu le-au telefonat a doua zi nu mi se pare o tragedie. El incearca, tu vrei, everybody’s happy. Doar nu voiai sa te ia de nevasta.. stiai si tu ce vrei. Ca l-ai imprumutat si a uitat de bani, asta inseamna ca are un caracter.. mai urat dar cine te pune sa investesti in el ca intr-o pitipoanca? Am cunoscut si misogini : 3 ore si cateva replici mai incolo, tot eu am castigat.

Nu poti sa pretinzi ca esti desteapta, frumoasa si devreme acasa si sa te astepti la o atitudine respectuoasa din partea lui. Cumva (cred ca au ei un fel de intuitie masculina, care mai da gres uneori) ei ne citesc. O sa isi dea seama daca te duce neuronul de aici pana la mega image sau oboseste dupa ce a coborat din lift, daca esti cu hormonii la plimbare, daca iti atribui veleitati de mare viitoare sotie dar tu vrei doar sa pui mana pe un fraier care sa te ia de nevasta.

Uneori rateaza si asa ajunge cate un fraier insurat cu una de voia sa se distreze doar pentru ca ea a ramas insarcinata.

Uneori rateaza si ajung cu cateva mii de euro aruncate intr-o.. pitipoanca.

Uneori rateaza si ajung intr-o relatie in care ea s-a vazut cu sacii in caruta (casa, masina, sot, ditamai fundul si un copil) si nu mai are nevoie decat de un catelus pe care sa il conduca.

Uneori rateaza si ajung intr-o relatie in care ea nu mai lupta, il inseala, nu stie ce vrea dar nici nu il lasa liber.

Vedeti voi, dragele mele, ei nu sunt perfecti. Dar sa nu imi mai spuneti ca nu exista baieti buni. Ca sunt destui. Poate nu ii vedeti voi…

2 thoughts on “Nu mai exista tipi buni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.