O Craciunita sexy sau silicoane?

That is the question. Am intrat ieri pe site-urile cu promotii.. nu de alta dar mi-a atras atentia o promotie la costume de Craciunita. Trecem peste acest mic detaliu:)) In paralel, se mai desfasura o promotie la o siliconare. Promotia cu Craciunite ieri nu avea niciun cupon comandat, promotia cu silicoane – 2, in conditiile in care era aproape 7000 de RON. Intr-adevar, putin pentru asa ceva daaaaaaaaaaaaar….?

Asa ca, dragii mei baieti, apropo de cadouri de Craciun.. de ce nu le bagati mai bine mintile in cap sa lase silicoanele deoparte si sa incerce un striptease de Craciunita? (Sunt curioasa cate injuraturi imi iau cu chestia asta):)))

Si acum pentru fetele mai … dezghetate.. atentie la tepe. Am intrat pe site-ul cu Craciunite (eu stiind deja preturile de pe alte 2 site-uri). In mod normal ne puteam incadra intre 60-120 de RON. Preturile pe site-ul cu promotii erau de la 120 in sus.. pentru aceleasi Craciunite. Asa ca, fiti smart ladies si dati google inainte. Toate site-urile au aproape aceiasi furnizori. Difera doar cat de mare e… teapa!

PS:

Daca iubitul va face cadou silicoane la promotie, dati-i peste cap cu ele.. sau..nu mai cititi blogul asta:)

Va rog, intre timp nu uitati de chestionarul meu de 2 intrebari :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.