O mașină, o femeie și zăpadă

Ieri s-a anunțat sfârșitul lumii. Bucureștiul îngropat în zăpadă. Murim cu toții, scoateți-vă conservele din cămări. Ieri m-a pomenit și pe mine drumul la veterinar. Departe nu era, necesar era foarte așa că am plecat. Cât de greu poate să fie?

Am rămas în zăpadă

Greu nu a fost, trecuseră echipajele de dimineață dar mai ninsese câteva ore și tot aveam tona de zăpadă printre blocuri. Bulevardele foarte circulabile și am ajuns la destinație. Pe o străduță nu prea curățată, cu un singur loc gol de parcare, cam înconjurat de zăpadă. Dau să o bag, îmi dau seama că e prea în stradă și hop surpriză! Roțile patinau, nu mai voia mașinuța să plec de acolo. Dăi să scoți lopata de unde nu-i. Iubitul meu frate o donase temporar unui prieten. Așa că m-am trezit eliberând roata din dreptul șoferului cu o lopățică micăăăă, micăăă din aia de ți-o dă cu o măturicăă… micăăă…micăă..

Eram un car de nervi, motanul mieuna în mașină, mașina patina, așa că iau decizia eroică de a duce motanul la cabinet să stea liniștit iar eu să mă întorc să lămuresc situația. Și atunci iese zâna zorilor la fereastră.

„Puteți să vă mutați mașina că soțul meu vine în 2 minute și el a curățat locul!” (nu era curățat, dar treacă)

”Doamnă, sunt blocată, mă duc aici până la cabinet să duc pisica și o scot!”

”Dar vă rog să nu lăsați mașina aici!”

”Doamnă, nu înțelegeți că nu pot să plec și duc pisica 1 minut și mă întorc!!!!”

Cavalerul salvator din zăpadă

Eram verde-albastră la față și mă întrebam cât de absurdă poate să fie muierea aia în condițiile în care de 5 minute o nebună tot forța mașina să plece și ea nu voia. Adică imposibil să fi fost să nu mă fi auzit. Mi-am luat pisica, m-am dus la vet, m-am întors și mă aștepta un domn. Peste 50 de ani, super amabil, s-a oferit să o scoată.

Cum a ieșit din mașină (după vreun minute de agonie și forțat roțile că ea tot patina), am sărit pe el. Nu că n-ar fi fost super drăguț și cavalerul meu salvator, dar să văd dacă am înțeles șmecheria. Întotdeauna balans ca să se miște și numai cu a doua, cu prima nu rezolv nimic.

Nici cu femeia nebună nu rezolvi nimic, îi trântești situația în față!

2 thoughts on “O mașină, o femeie și zăpadă

  1. Newparts says:

    No ca m-ai fentat :)))
    Eu ma asteptam sa citesc ceva cu paruiala intre doua femei din care tu iesi invingatoare si cand colo te-o scos un nene din troiene, fara sange si par smuls 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.