Ora 12 a sosit, Aylin&Chemistry au venit!

Pe blog.

Sexul

Tipele semi-goale in piscina

Tipele care dau din poponeata

Tipii cu haina de blana, caciula de rapper si lanturi la gat

Versurile de genul: tralalalala, m-a facut mama/frumoasa ca o puslama

Manutele sus sa va auzim cum cantati pe o melodie fara versuri

Un beat repetitiv cu o tipa dezbracata

Sexul

Toate astea vand.

Eu iti propun altceva.

O melodie jucausa,

un zambet frumos,

muzica adevarata (cu influente de jazz, deci da, chiar MUZICA),

un videoclip cu mai multe povesti,

 (de fapt ca ma tot uit acum la videoclip cu 6 minute inainte de lansare pentru prima data), mai multe zambete (Aylin arata bine si cu codite :)))

Un final amuzant

Ceva care imi aminteste de muzica veche (si influente asemanatoare cu cele de pe albumul Back to Basics al Christinei Aguilera)

Eu iti propun ceva nou, diferit, bun. Ce zici, dai play?

Pentru explicatiile tehnice v-am afisat si textul de PR mai jos. Dar dati play mai intai!

Aylin lanseaza videoclipul piesei Chemistry exclusiv pe blogosfera
Aylin Cadir s-a intors la prima dragoste, muzica, iar acum se pregateste de lansarea celui de-al doilea videoclip din cariera solo. Piesa Chemistry, extrasa de pe viitorul album, pastreaza aceeasi directie muzicala, pop-jazz si o reprezinta in totalitate.
Piesa compusa de Christie si Bazooka de la Moonlight Breakfast beneficiaza incepand de astazi si de un videoclip in care Aylin da viata mai multor personaje si ne prezinta mai multe tipologii de cupluri. Cu un final extrem de amuzant Aylin isi exerseaza si rolul de actita in videolclipul piesei Chemistry regizat de Vladimir Dembinski. Din nou actrita a apelat la oameni din industria filmului astfel ca producatorul videoclipului este Radu Stancu, iar director de imagine George Dascalescu.
Lansarea videoclipului s-a bucurat de o campanie inedita, Chemistry s-a lanasat exclusiv pe blogosfera. Timp de o saptamana toti cei care au un blog s-au inscris in aceasta campanie si au distribuit la aceeasi ora videoclipul.
“Prima data cand asculti “Chemistry” te gandesti in mod sigur la fustitele anilor ’50, la pasteluri si la coafuri in stilul american housewife… Ei bine, eu am ales sa facem un scurtmetraj “film noir”. A pornit de la ideea lui Vladimir Dembinski, regizorul clipului, care a venit cu aceasta poveste, si care mi s-a parut minunata pentru ca vine drept contrapunct la piesa, o completeaza exact cum trebuie si astfel evitam pleonasmul. Sper ca si publicului sa-i placa la fel de tare cum ne place noua. ” a declarat Aylin
Pe data de 11 aprilie la Palatul Ghika din capitala, Aylin lanseaza primul album din cariera solo. Cloud va fi un album de jazz-pop, produs de label-ul lui Aylin, Clouds Production, si va contine 9 piese semnate de compozitorii Alex Burcea, Elena Morosanu, Ciprenko si Christie si Bazooka de la Moonlight Breakfast si un bonus track, Better, piesa cantata de Vicky Red impreuna cu Aylin.

2 thoughts on “Ora 12 a sosit, Aylin&Chemistry au venit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.