Particip la Superblog!

AMR 1 lună. Sau mai bine spus în 30 de zile voi împlini 31 de ani. Scriind asta, mă sperii olecuță. Așa că îmi fac un cadou anticipat: un loc de cinste în Superblog-ul de toamnă. Încep să semăn cu Emil, Doamne ferește! :)))

De ce Superblog?

 • Pentru că pot și aș putea să mă opresc aici.
 • Pentru că vreau.
 • Pentru că am cunoscut oameni frumoși astă-primăvară (Ianolia și Daniela) și, cu toată sinceritatea, participarea mea le este dedicată.

 

Am ceva ediții de Superblog la activ și nimic în viață nu e perfect. Nici competiția aceasta. Uneori nu ești de acord cu sistemul de notare sau premiile care sunt puse în joc, alteori te iei de alții care au câștigat și ți se pare că nu merită. Doar nu te așteptai să spun că e numai lapte și miere, nu? Dar profitând de reuniunea noastră din primăvară, printre primele subiecte de discuție a fost Superblog-ul. Și indiferent de nemulțumirile mele, fetili astea 2 m-au convins, fără să știe, să particip.

Superblog

 

Particip la Superblog

 

Pentru că sunt oameni frumoși în competiția asta

Pentru că sunt și premii simpatice

Pentru că iubesc competiția

Și aș vrea să ajung la Gală!

Să ne batem în creativitate!

3 thoughts on “Particip la Superblog!

 1. Echipa SuperBlog says:

  Bine ai revenit in SuperBlog!:)

  Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog. 🙂 Inspiratie din plin si toate cele bune!

 2. Echipa SuperBlog says:

  Bine ai revenit in SuperBlog! 🙂

  Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog.:) Inspiratie din plin si toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.