Pe 19 februarie sunt la Social Media Summit

Noroc cu Facebook-ul! Văd la Malaezu un share pe articolul său privind Social Media Summit și îmi dau pumni în cap. De ce nu am fost mai atentă? De ce nu am știut? Cum să ratez o conferință fix pe social media în care activez ca blogger semi-part-time dar și ca antreprenor? Cum să nu vreau să știu tendințele în blogging și cum se lucrează cu agențiile?

Așa că am dat mail rapid pentru înscriere și vă anunț și pe voi veștile bune: pe 19 februarie sunt la Social Media Summit!

Unde: Hotel Howard Johnson  Hotel Crown Plaza 🙂

Cine vorbește: Chinezu, Alexandru Negrea, Florin Grozea, Manafu, Zosoooo (pe care abia îl aștept să trântească cu noi de pământ) și lista continuă cu speakeri foarte interesanți și prezenți în blogosferă și agenții.

Despre ce se vorbește: social media, bloggeri versus sau cu agenții :))

Cine organizează: Revista Biz

Dat fiind că se vorbește despre tendințele lui 2016 în social media, e o conferință de la care nu ai voie să lipsești. Încă te mai poți înscrie aici pentru o taxă de 60 de EURO+TVA. Dacă ești blogger și ai ratat informațiile până acum, încă mai ai timp pentru o înscriere gratuită, trimițând un mail la gabriela.matei@revistabiz.ro cu datele tale de contact (nume, prenume,  telefon, blog).

După cum se subînțelege, se va lăsa cu live blogging de acolo 🙂 See you there!

2 thoughts on “Pe 19 februarie sunt la Social Media Summit

  1. Alexandra Cilliota says:

    Foarte fain prezentate informațiile. Doar că anul ăsta, SMS va avea loc la Hotel Crown Plaza. Știu, și mie îmi intrase în reflex hotelul Howard Johnson, actual Sheraton, după atâtea ediții organizate acolo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.