Am penisul de 25 cm

Nasol. Foarte nasol, frate!

Acesta a fost argumentul unui …tip într-o discuție prea lungă în comentarii pe Youtube de la vlogul meu cu Da, mamă. Nu o să dau print screen că nu-i frumos. Prima parte a articolului o vom concentra asupra ”argumentului penisului”. Există doar o anumită categorie de bărbați care folosește acest argument. Nu-i drăguț să generalizez mai ales că eu cunosc mulți tipi inteligenți și îmi sunt dragi toți.

Argumentul penisului

Eu sunt bărbat. Am penis- acest diamant neșlefuit al părților corpului. Tu, muiere, te vei închina penisului. Îl vei slăvi, îi vei compune poezii, îl vei admira de la distanță și nu numai, vei visa la el, îl vei alinta.

Eu sunt bărbat. Am penis. Gata, sunt cel mai tare! Tu nu ai penis, nasol de tine. Ești o ființă slabă, o eroare a naturii. Închină-te penisului!

Eu sunt bărbat. Am penis. Tu ești muiere și ai vagin. Automat, tu vrei penisul. Așa ai fost construită. Nu are rost să negi așa ceva.

Penisul meu este…

Cel mai mare, mai roz, alb cu picățele, interesant, frumos, falnic, gata de bătălie.

Nu ai mai văzut penis ca al meu și îți spun eu din start că îl dorești. Știu deja că te gândești la el și nu te poți abține.

Penisul meu poate face minuni. Nu ai mai simțit niciodată așa ceva. Am 25 de centimetri gata de plăcere pură. Te voi satisface cum nu a mai făcut-o nimeni. Nici nu o să mai poți merge după.

Adevărul gol-goluț

Iar nu voi generaliza dar voi spune clar că există câteva femei care sunt de acord cu mine.

1. Un bărbat nu se laudă cu mărimea penisului. Mare sau mic, alb sau negru, verde sau roz, nu te lauzi cu penisul. Nu mă interesează nici că poate să facă genoflexiuni. Un bărbat nu se laudă. Te cucerește altfel și după aia îți arată ce poate.

2. Orice bărbat ar trebui să termine în pisicii mei cu obsesia pentru mărime. Crezi că aia cu ”o am de 25 centimetri” îți  asigură coada de gagici? Neah, niciuna nu vrea un penis atât de mare. E nasol, nu am fost construite pentru așa ceva. Ceea ce tu crezi că oferă plăcere, vine de fapt la pachet nu numai cu discomfort dar și durere și dorința de a fugi. Nu mai crede tot ce vezi în filmele porno! 

După o serie de comentarii în care am fost jignită în toate felurile, de la c***ă, la ”sigur îmi vrei penisul” – asta e varianta mea politicoasă, am dat report tipului pentru că se apucase să jignească o altă tipă care îmi comenta videoclipul. Eu i-am răspuns ironic la toate replicile, luând-o ca pe o provocare de diplomație și răbdare. Răspunsul lui:

”Cred ca trebuie sa te futi. Esti prea intepata. Si acum nu o lua ca pe o singura injuratura, dar sexul ajuta oamenii. Plus ca te vad atragatoare intr-un mod exagerat si toata rautatea mea era doar o oftica ca nu te pot obtine. Imi pare rau daca te-am suparat in halul asta. Vroiam doar sa-ti atrag atentia pentru ca te-am vazut mai speciala decat pe restul fetelor si de-asta am incercat sa te supar ca sa-ti arat ca defapt imi pasa de tine. ”

 

Ce să mai comentez? În școala primară, băieții ne trăgeau de coadă ca să ne enerveze. Aia mai torturată era clar că era cea mai drăguță. Habar nu aveam că la maturitate ești jignită în toate felurile ca să simți că îi pasă cuiva de tine :)) Vă rog, fiți indiferenți! Altfel, șterg cu voi pe jos 🙂

 

De aici numai zâmbete!

2 thoughts on “Am penisul de 25 cm

  1. George Pogo says:

    25 cm??? Dotat baiatul :)) Pacat ca nu e la fel de dotat si "telectual" nu? 🙂 macar a fost sincer la sfarsit. Adevarul e ca stie el ceva acolo. Daca esti "normal" nu atragi atentia.

  2. Petruta Cretu says:

    E dotat la capitolul înjurături. După ce i-am arătat articolul a zis că îmi dă cu lopata în cap. De ce scriu despre penisul lui? :)) Am încercat să îi explic că nu despre el scriam, dar era prea în suferință :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.